Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pohjoismaiden beach volley -huiput Jyväskylässä

Pohjoismaiden beach volley -huiput Jyväskylässä

Jyväskylässä, Tuomiojärven uimarannan kentillä 18.–20.9. pelattavassa kansainvälisessä beach volley -turnauksessa nähdään Suomen parhaiden parien lisäksi liuta Pohjoismaiden huippunimiä. Mukana ovat muun muassa Suomen kirkkaimmat beach volley -tähdet Emilia ja Erika Nyström sekä kansainvälistä läpimurtoa tekevät Riikka Lehtonen ja Taru Lahti.

Jyväskylässä pelattava kansainvälinen beach volley -turnaus on jatkumoa Jyväskylän kaupungin upealle panostukselle Tuomiojärven uimarannan beach volley -kenttiin sekä JyväsLentiksen määrätietoiselle työlle turnausjärjestelyissä.

– Jyväskylä valikoitui turnauspaikaksi pitkälti loistavien kenttien ja aiemmissa turnauksissa moitteettomasti sujuneiden järjestelyiden johdosta, Lentopalloliiton beach volleyn päävalmentaja Kai Liukkonen perusteli Lentopalloliiton tiedotteessa.

Naisten turnaukseen osallistuu Suomen terävin kärki, kun osallistujalistalla ovat sekä Nyströmin kaksoset Emilia ja Erika että Riikka Lehtonen ja Taru Lahti. Euroopan kiertueen palkintopallilta upeasti kesänsä aloittaneiden Nyströmien vaikean loppukesän jälkeen Jyväskylässä tarjolla olevat pisteet varmasti kelpaisivat kesää 2015 silmällä pitäen. Riikka Lehtoselle ja Taru Lahdelle kuluva kesä on puolestaan ollut läpimurto kansainvälisillä kentillä, mistä merkkinä ovat muun muassa villi kortti EM-kisoihin ja Euroopan kiertueen satelliittiturnauksen voitto Vaduzissa.

Naisten turnauksessa nähdään suomalaisparein lisäksi muitakin kovia nimiä, kuten maailmankiertueellakin pelanneet ruotsalaispari Nina Grawender ja Karin Lundqvist sekä norjalainen Cindy Treland parinaan Siv Skjong. Suomalaisista mukana ovat myös yllätysvoiton Oslon NEVZA-turnauksessa vieneet Essi Hasu ja Anniina Parkkinen.

Miesten turnauksessa nähdään myöhäisestä ajankohdasta huolimatta lähes 20 paria viidestä eri maasta. Suomalaisparien lisäksi mukana on joukkueita Englannista, Tanskasta, Ruotsista ja Norjasta. Mukana on muun muassa kokenut norjalaispari Horrem/Eithun, joista Iver Horrem on pelannut kansainvälisiä turnauksia jo kolmella vuosikymmenellä, sekä olympiapaikkaa tavoittelevat britit Sheaf/Gregory. Suomalaispareista turnaukseen osallistuvat muun muassa kesän 2014 SM-hopeamitalistit Timo Haavisto ja Toni Vahela sekä kultamitalisti Pekka Piippo parinaan Jyrki Nurminen.

Pohjoismaiden alueellisen lentopalloliiton NEVZA:n alaisuudessa pelattavan turnauksen järjestävät yhteistyössä JyväsLentis ry ja Suomen Lentopalloliitto.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Beach volley -kausi huipentuu Jyväskylässä

Beach volley -kausi huipentuu Jyväskylässä

Kotimaisen beach volley -kauden huipennus nähdään viikonloppuna Jyväskylässä pelattavissa SM-finaaleissa. Jyväskylän satamassa sekä Tuomiojärvellä pallolle antavat kyytiä maamme parhaimmisto niin aikuisissa kuin junioreissakin.

Lue lisää
Riikka Lehtonen ja Taru Lahti juhlivat turnausvoittoa Jyväskylässä

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti juhlivat turnausvoittoa Jyväskylässä

Kansainväliselle NEVZA Zonal Jyväskylä beach volley -turnaukselle saatiin upea päätöspäivä, kun Riikka Lehtonen ja Taru Lahti veivät turnauksen kirkkaimmat mitalit kovatasoisessa finaalissa ruotsalaisia Nina Grawenderia ja Karin Lundqvistia vastaan.

Lue lisää
Riikka Lehtonen ja Taru Lahti Jyväskylän kansainvälisen turnauksen finaalissa

Riikka Lehtonen ja Taru Lahti Jyväskylän kansainvälisen turnauksen finaalissa

Turnausrankingin kärjestä Jyväskylässä pelattavaan Pohjoismaiseen beach volley -turnaukseen lähteneet Lahti/Lehtonen selvittivät tiensä naisten finaaliin tiukassa välierässä ruotsalaisparia Nilsson/Yoken vastaan.

Lue lisää