Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen

 

Särkkä jättää JJK:n kauden jälkeen


JJK:n pitkäaikainen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä suuntaa kuluvan kauden jälkeen kohti uusia haasteita. Jo vuosikymmenten ajan niin JJK:n kuin sen edeltäjienkin toiminnassa mukana ollut Särkkä on päätynyt kauden mittaan siihen päätökseen, että on aika vaihtaa työympäristöä ja hakea uralle uusia tuulia.

- Intohimo on tässä työssä äärimmäisen tärkeää – ja jos se tuntuu hiipuvan, ei työnteko tunnu mielekkäältä. Nyt tuntuu, että JJK:ssa työskentelyssä ei enää ole kohdallani sitä samaa kipinää kuin aiemmin ja siksi päätös oli tämä. Sarjaportaan putoaminen sinällään ei vaikuttanut päätökseen.

- Tiet seuran kanssa erkanevat hyvässä hengessä ja yhteisymmärryksessä. Olen saanut tehdä täällä töitä mahtavien ihmisten kanssa – haluankin jo nyt kiittää kaikkia hienosta, yhteisestä ajasta, Särkkä kiittelee.

Työtä suomifutiksessa vuosikymmeneltä toiselle

Särkkä on aloittanut itse pelaamisen 70-luvun alussa ja siirtyi vähitellen valmennuksen pariin – lopulta täyspäiväisesti.

- Kun olin itse juniori-ikäinen, ei oikeastaan minkäänlaissa maalivahtivalmennusta ollut. Osin siksikin olen päätynyt valmentajaksi – halusin antaa muille pelaajana kehittymisessä sen tuen, joka itseltäni puuttui.

- Nuorena aina mietin, että minusta tulee ammattipelaaja, mutta eihän se lopulta käynyt lähelläkään...ammattivalmentaja kuitenkin tuli, että ei tässä ihan huonosti käynyt, Särkkä naureskelee.

Särkällä on kokemusta laajasti eri-ikäisten pelaajien kanssa toimimisesta niin mies- kuin naisjalkapallossakin ja seurajoukkueiden lisäksi Särkkä on jo pitkään ollut mukana nuorten maajoukkuetoiminnassa.

- Olen saanut tehdä töitä monenlaisten, eri-ikäisten ja erilaisissa kehitysvaiheissa olevien pelaajien kanssa – se on pitänyt mieltä virkeänä. Aina joutuu miettimään, millaiset harjoitteet juuri kyseiselle pelaajalle sopivat.

- Urheilussa myös henkisellä puolella on iso rooli ja aivan erityisen iso se on maalivahdeista puhuttaessa. Parhaatkaan tekniset harjoitteet eivät toimi, jos henkinen puoli ei ole kunnossa.

Kuluvaa kautta on jäljellä kahden ottelun verran ja nuo jäävät Särkän pitkän JJK-uran viimeisiksi - sitten valmentaminen tulee jatkumaan muualla.

- On ollut hienoa tehdä töitä täällä – lahjakkaiden urheilijoiden ja hienojen ihmisten kanssa. Nyt on kuitenkin aika jatkaa matkaa.

Veikkausliiga jatkuu maaottelutauon jälkeen JJK:n osalta HJK-ottelulla tulevana sunnuntaina 20.10. kello 14 alkaen

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

JJK:n alakerran vahvistaminen jatkuu: Kettuvahti Aati Riihimäki ja laitapuolustaja Juho Luoma jatkavat JJK:ssa kaudella 2021. B-nuorten viime kauden maalivahti Joni Heikkinen liittyy niinikään sopimuspelaajien joukkoon.

Lue lisää
Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Jyväskylän Pallokerhon uudeksi seuran päävalmentajaksi on valittu Vesa Stenroos ja hän aloittaa tehtävässään 18.1.2021 alkaen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää