Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JJK solmi kolme kovaa jatkosopimusta

 

JJK solmi kolme kovaa jatkosopimusta


JJK on tehnyt jatkosopimuksen kolmen nuoren, lupaavan pelaajansa kanssa: Eero Markkanen ja Janne Saksela solmivat yhden ja Antto Hilska kahden vuoden jatkon Kettupaitaan!

Koko lahjakas kolmikko on tällä hetkellä toipilaana ja JJK halusi rauhoittaa pelaajien toipumiskautta tarjoamalla jatkosopimusta jo tässä vaiheessa kautta.

- Kaikki kolme ovat pelaajia, joilla on halu ja ominaisuudet tehdä jalkapallosta ammatti ja päästä Veikkausliigaa pidemmällekin, toteaa Joni Collan, joka toimii nyt JJK:ssa pelaajakoordinaattorina ja vastaa muun muassa pelaajasopimusten sorvaamisesta.

- Haluamme heidät pitää riveissämme ja kaikilla ollut nyt huonoa tuuria vammojen kanssa, joten jatkosopimuksilla haluttiin myös rauhoittaa kuntoutumisen eteneminen - ettei vastoinkäymisten takia tulee kohtuutonta stressiä tulevaisuudesta, vaan he voivat rauhassa keskittyä kuntoutumisprosessiin.

Myös päävalmentaja Kari Martonen on erittäin tyytyväinen kolmikon uusiin sopimuksiin.

- Olen todella iloinen, että saimme tehtyä heidän kanssaan sopimukset jo tässä vaiheessa. Kaikilla heistä on taitoa, tekniikkaa ja sopivat fyysiset ominaisuudet Veikkausliigaan – ja miksei suuremmillekin kentille.

- Jokainen heistä on osoittanut olevansa monipuolinen pelaaja, jolla on vahva halu kehittyä, mennä eteenpäin ja tehdä töitä sen eteen. Hyvä, että saamme jatkaa kehitysprosessia heidän kanssaan – jokaisesta tulee takuulla olemaan meille vielä paljon iloa!

Potentiaalinen kolmikko

Vuonna 1991 syntynyt JJK-kasvatti Eero Markkanen on noussut nopeasti yhdeksi kettukannattajien suursuosikeista. Viime heinäkuussa liigassa debytoineen ja sen jälkeen loistavassa vireessä olleen Ersin kausi stoppasi avausottelussa tulleeseen reisivammaan. Toipuminen on kuitenkin hyvin aikataulussa ja mies nähtäneen kesäkuussa jälleen viheriöillä.

- Eero on ominaisuuksiltaan sellainen hyökkääjä, jotka Suomessa ovat harvassa: suurikokoinen, taitava ja nopea, lisäksi hänellä on loistava vasemman jalan laukaus. Hän on myös osoittanut, että hänen maalivainunsa on varsin erinomainen – ja se on tietenkin hyökkääjälle erittäin tärkeää!

- Viimeaikainen työnteko kehityksen eteen näkyy nyt tuloksissa ja kaikki merkit viittaavat siihen, että kehitys sen kuin jatkuu!

Hyökkääjä Antto Hilska liittyi JJK:hon alkukaudesta 2011 A-junnuikäisenä. Nyt 19-vuotias kärki parantelee polveaan ja raapusti nimensä kahden vuoden jatkosopimukseen. JJK:ssa nuorukainen on istutettu myös laitahyökkääjän rooliin ja Hilu onkin osoittanut pystyvänsä pelaamaan myös laidalla.

- Monipuolisuus on eräs hänen vahvuuksistaan – Hilu pystyy kärjen lisäksi pelaamaan myös laidoilla ja hänen pelikäsityksensä on tämän ansiosta parantunut ja monipuolistunut viime kausina. Etenkin viime kausi osoitti, että hän ottaa kehityksessään aimo harppauksia eteenpäin. Hänellä on myös todella kova halu jatkuvasti kehittää itseään.

- Hänen asenteestaan työnteon suhteen kertoo jotain sekin, että hän muutti kotikaupungistaan Tampereelta tänne uuteen kaupunkiin itsekseen 17-vuotiaana ja on hoitanut pelaamisen ja treenaamisen ohella lukionsakin samalla kunnialla, kiittelee Martsi.

Kolmikon tuorein tulokas Kettupaitaan on Hilskan tavoin vuonna 1993 syntynyt laitapuolustaja Janne Saksela, joka tuli JJK:hon lainalle HJK:sta viime kauden lopulla. Molemmat osapuolet kuitenkin vakuuttuivat yhteistyöstä niin nopeasti, että jo ennen alkuperäisen laina-ajan umpeutumista Saksela teki Kettupaitaan pysyvän sopimuksen – joka nyt siis kattaa myös kauden 2014!
 
- Jasba uskaltaa ja haluaa pelata rohkeasti ylöspäin ja hän on myös niin taitava, että pystyy siihen. Sen lisäksi hänellä on kuitenkin kentällä selkeä ymmärrys siitä, että puolustajan ensisijainen tehtävä on puolustaa.

- Hänellä on myös hyvät keskitykset ja fyysisesti hän on erittäin juoksuvoimainen, mikä on etenkin nykyaikaiselle laitapakille äärimmäisen tärkeä ominaisuus!

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

JJK:n alakerran vahvistaminen jatkuu: Kettuvahti Aati Riihimäki ja laitapuolustaja Juho Luoma jatkavat JJK:ssa kaudella 2021. B-nuorten viime kauden maalivahti Joni Heikkinen liittyy niinikään sopimuspelaajien joukkoon.

Lue lisää
Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Jyväskylän Pallokerhon uudeksi seuran päävalmentajaksi on valittu Vesa Stenroos ja hän aloittaa tehtävässään 18.1.2021 alkaen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää