Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jatkosopimus van Gelderenille

 

Jatkosopimus van Gelderenille


Hollantilaistoppari Jordi van Gelderen jatkaa JJK:ssa: vuonna 1990 syntynyt puolustaja allekirjoitti torstaina jatkosopimuksen, joka pitää miehen Kettupaidassa myös kauden 2013. Hollantilainen oli tuore jatkosopimus taskussaan tyytyväinen.

- Todella hyvät fiilikset! Nyt voin keskittyä täysillä pelaamaan mahdollisimman hyvän loppukauden ja toisaalta tiedän, että voin myös rauhassa miettiä jo ensi kautta, van Gelderen sanoo.

- Sanoin jo kauan sitten, että jos seura haluaa pitää minut, niin jatkan mielelläni täällä. Pidän kaupungista, seurasta, joukkueesta...päätös jatkaa oli siis helppo. Koen kehittyneeni täällä pelaajana ja minusta tuntuu myös, että voin jatkaa täällä kehittymistä ensi kaudella – en jatkaisi muuten.

Nyt fokus on kuitenkin kauden 2012 viimeisissä neljässä ottelussa, jotka halutaan hoitaa kunnialla.

- Haluamme tietenkin joukkueena voittaa jäljellä olevat pelimme ja toivon, että pystymme pitämään yllä viimeisten kahden ottelun asenteen ja taisteluhengen. Jos sarjataulukkoa katsotaan, niin kausi on ollut pettymys, mutta hyviäkin asioita on ollut, kuten hyvin menneet europelit, kertaa van Gelderen.

- Kaudessa on ollut nousuja ja laskuja – siitä lähdetään, että ensi kaudella on vain nousuja!

Martonen erittäin tyytyväinen

Myös JJK:n päävalmentaja Kari Martonen on hyvillään, että ensi kauden puolustukseen saatiin tärkeä palanen jo nyt.

- Olen todella iloinen ja tyytyväinen, että Jordi jatkaa meillä, ja että sopimus saatiin jo tässä vaiheessa. Hänellä on todella ammattimainen asenne ja kova moraali työnteon suhteen sekä kentällä että sen ulkopuolella, Martonen sanoo.

- Hän tuli meille nyt kesken kauden, mutta sopeutui joukkueeseen välittömästi todella hyvin – tuntui, kuin hän olisi ollut meillä pidempäänkin. Hän on myös erittäin positiivinen persoona ja lisäksi hän on nuori pelaaja, joka voi kehittyä vielä valtavasti!

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

JJK:n alakerran vahvistaminen jatkuu: Kettuvahti Aati Riihimäki ja laitapuolustaja Juho Luoma jatkavat JJK:ssa kaudella 2021. B-nuorten viime kauden maalivahti Joni Heikkinen liittyy niinikään sopimuspelaajien joukkoon.

Lue lisää
Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Jyväskylän Pallokerhon uudeksi seuran päävalmentajaksi on valittu Vesa Stenroos ja hän aloittaa tehtävässään 18.1.2021 alkaen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää