Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JJK:lle UEFA-lisenssi

 

JJK:lle UEFA-lisenssi


Historialliset UEFA Europe League-ottelut lähestyvät

JJK sai myöhään keskiviikkoiltana iloisia - joskaan ei yllättäviä - uutisia, kun seuralle myönnettiin UEFA-lisenssi kaudelle 2012 - 2013. JJK siis täyttää mainiosti UEFA:n vaatimukset kaikilta osin - näin myös varmistui, että olosuhteiden puolesta Kettupaidat saavat pelata UEFA Europe Leaguen kahden ensimmäisen karsintakierroksen kotiottelunsa komeasti uusitulla Harjun stadionilla. Heinäkuussa tullaankin siis Harjun sametilla tekemään historiaa, kun ensimmäistä kertaa Keski-Suomessa pelataan jalkapallon europelejä!

UEFA-lisenssin vaatimukset ovat Veikkausliigan lisenssivaatimuksia tiukemmat ja saadakseen lisenssin JJK joutuikin ensimmäisen kerran esimerkiksi tekemään junioritoiminnastaan tarkan selvityksen, jota liigalisenssiin ei vaadita. Myös talousseurannan ja budjetoinnin osalta vaaditaan UEFA:n lisenssiin huomattavasti seikkaperäisempää raportointia kuin Veikkausliigan lisenssiin.

Kaupungin viime vuosina tekemistä hienoista panostuksista huolimatta Harjun stadionilla pelataan Veikkausliigaa edelleen poikkeusluvalla, joten olosuhteiden UEFA-kelpoisuus on sikälikin hienoa.

JJK:n hallituksen jäsen Lassi Hietanen iloitsee luonnollisesti lisenssiprosessin odotetusta päätöksestä.

- Tietenkin olen iloinen, että saamme pelata Harjulla – ja että kaikki raportit ja selvitykset, joita tässä on kasattu melkoisen suuret määrät viime aikoina, tuottivat toivotun lopputuloksen, Hietanen myhäilee.

Ensimmäinen vastus selviää kesäkuussa

JJK:n ensimmäinen karsintavastus selviää maanantaina 25.6.2012 käytävässä arvonnassa. Ensimmäisen karsintakierroksen ottelut pelataan 5.7. sekä 12.7.2012, joista aiempi todennäköisesti tulee olemaan JJK:n kotiottelu.

Nyt kun varmistui, että karsintaottelut voidan pelata Harjulla, voidaan myös aloittaa lipunmyynti kotiotteluihin. Koska UEFA:n alaisiin otteluihin voidaan ottaa sisään vain saman verran katsojia, kun stadionilla on kuppipenkkejä, tulee euro-otteluiden katsojakapasiteetti olemaan liigaotteluita alhaisempi.

Kausikorttilaisilla on ennakko-osto-oikeus UEFA Europe Leaguen kotiotteluihin - joten vain kausikortin ostamalla voit varmistaa paikkasi historiallisiin europeleihin!

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

JJK:n alakerran vahvistaminen jatkuu: Kettuvahti Aati Riihimäki ja laitapuolustaja Juho Luoma jatkavat JJK:ssa kaudella 2021. B-nuorten viime kauden maalivahti Joni Heikkinen liittyy niinikään sopimuspelaajien joukkoon.

Lue lisää
Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Jyväskylän Pallokerhon uudeksi seuran päävalmentajaksi on valittu Vesa Stenroos ja hän aloittaa tehtävässään 18.1.2021 alkaen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää