Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JJK testaa hollantilaistopparia

 

JJK testaa hollantilaistopparia


JJK:n testissä on tällä viikolla nuori hollantilaistoppari Jordi van Gelderen. Vuonna 1990 syntyneen pitkänhuiskean nuorenmiehen seura on tällä hetkellä hollantilainen Willem II, joka on perinteinen pääsarjaseura, mutta putosi kuluvaksi kaudeksi toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Eerste Divisieen. Willemissä van Gelderen pelaa säännöllisesti reservijoukkueessa ja kuuluu myös edustusjoukkueen harjoitusrinkiin. Aiempia seuroja ovat niinikään hollantilaiset HFC Haarlem sekä SV Argon.

Ensimmäinen yhteinen treenipäivä jätti päävalmentaja Kari Martoselle kokelaasta hyvän kuvan.

- Selkeästi hänessä on sellaisia elementtejä, joita me etsimme: hyvää pallollista peliä, hyvä ensimmäinen kosketus ja syötöt, hyvä liike...voisi sanoa, että hollantilainen pelaajakoulutus kyllä näkyy hänestä.

- Ja myös persoonana hän vaikuttaa positiiviselta; vaikutti heti sopivan porukkaan, eikä jäänyt tuppisuuna sivuun istumaan. Hyvin positiivinen ensivaikutelma kaiken kaikkiaan - niin kentällä kuin sen ulkopuolella, Martonen summaa.

Keskuspuolustuksessa luutiva van Gelderen on pelannut urallaan myös keskikentällä puolustavassa roolissa, joten hän on tarvittaessa potentiaalinen vaihtoehto myös keskikentän pohjalle. Nuorukainen on JJK:n mukana lauantaihin asti.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNäin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää