Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jori Särkkä takaisin JJK:hon

 

Jori Särkkä takaisin JJK:hon


Kettupaidat saivat maanantai-iltana vankan vahvistuksen, kun Kiinaan kesken viime kauden lähtenyt, laajalti arvostettu maalivahtivalmentaja Jori Särkkä palaa valmennusportaaseen. Särkkä vastaa jatkossa maalivahtivalmennuksesta kokonaisvaltaisesti koko seurassa, niin edustuksessa kuin juniorijoukkueissakin.

- On erittäin hienoa saada Jori meille takaisin, tämä taas takaa jatkuvuutta toiminnassamme, kiitteli toimitusjohtaja Joni Vesalainen.

- Oli hieno ja antoisa reissu Kiinaan, pääsi tutustumaan sikäläiseen futiskulttuuriin ja oli mukava huomata, että omat valmennusmetodit ja tavat toimia purivat sielläkin. Tavoitteena oli auttaa joukkuetta varmistamaan sarjapaikkansa ja tämä onnistui – joukkueen ykkösvahti myös kutsuttiin mukaan maajoukkueeseen siellä ollessani. Nyt on kuitenkin oikein kiva on tulla JJK:hon takaisin jatkamaan sitä työtä, mitä tässä nyt on tullut useampi vuosi tehtyä, myhäili Särkkä.

Ei vähiten juuri Särkän työn ansiosta JJK:n maalivahtitilanne on kerrassaan erinomainen: edustusjoukkueen huippuvahteja Janne Korhosta ja Mihály Szeróvayta haastamaan on kasvamassa useita nuoria talentteja poikamaajoukkueiden vakiokasvojen Ville Viljalan ja Jiri Kosken johdolla. Nyt tavoitteena on luoda maalivahdeille yhtenäinen ”JJK-linja”, joka kattaa kaikki seuran joukkueet junnuista edustukseen.

- Kaikki meidän maalivahdit ovat hienoja urheilijapersoonia ja on aina hienoa tehdä töitä sellaisten pelaajien kanssa, joilla on asenne kohdallaan ja jotka haluavat kehittää itseään –  nuorten lahjakkuuksiemme lisäksi Janne ja Misikin ovat kuitenkin vielä maalivahdiksi kehittyvässä iässä ja he myös haluavat kehittyä.

- Taustalla myös halu nostaa maalivahtivalmennuksen tasoa ja arvostusta Suomessa ylipäänsä. Maalivahtina pelaaminen ja harjoitteleminen on kuitenkin niin erilaista kenttäpelaajiin verrattuna, että siihenkin tulisi erikseen panostaa ja on hienoa, että JJK:ssa tämä tajutaan, Särkkä muistuttaa.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jori Särkkä

Tiedot


Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

JJK:n alakerran vahvistaminen jatkuu: Kettuvahti Aati Riihimäki ja laitapuolustaja Juho Luoma jatkavat JJK:ssa kaudella 2021. B-nuorten viime kauden maalivahti Joni Heikkinen liittyy niinikään sopimuspelaajien joukkoon.

Lue lisää
Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Jyväskylän Pallokerhon uudeksi seuran päävalmentajaksi on valittu Vesa Stenroos ja hän aloittaa tehtävässään 18.1.2021 alkaen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää