Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Harjun remontti etenee - tulevissa otteluissa pieniä poikkeusjärjestelyjä

 

Harjun remontti etenee - tulevissa otteluissa pieniä poikkeusjärjestelyjä


JJK:n kotiareenan Harjun stadionin remontti etenee täyttä vauhtia alla kuuman auringon. Yleisurheiluväki saa täältä ikuisuuteen odottamansa uudet pituushyppypaikat pääkatsomon eteen ja jalkapalloihmiset taasen pääsevät sytyttämään lyhdyt Harjun saadessa UEFA-standardit täyttävät valaisimet syyskuun loppuun mennessä.

- Todella upeata että saadaan kertaheitolla rakkaan Harjumme olosuhteita kuntoon monella kantilla. Isot kiitokset niin Jyväskylän kaupungille kuin kaikille muillekin toimijoille tässä projektissa, vain yhdessä me olemme vahvoja, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen toteaa hymyilevänä remonttikuopan äärellä.

- Erityiskiitokset vielä etenkin Harjun kenttämestareille, jotka kiireidensä keskellä ovat vielä löytäneet aikaa auttaa meitä kentän aktiivikäyttäjiä, Vesalainen lisää.

Harjun remontti aiheuttaa pieniä järjestelyjä, jotka JJK toivoo kotiyleisön huomioivan tulevana sunnuntaina  TPS-ottelussa:

- Valopylväiden kohdalla ammottavat montut on pyritty suojaamaan mahdollisimman hyvin, mutta varovaisuutta on syytä noudattaa etenkin perheellisten kävijöiden vauhdikkaiden pikkuväkien osalta.

- Klubiteltta on väliaikaisesti purettu, mutta samalla paikalla klubiasiakkaita palvelee klubikatos tarjoiluineen. Myös puoliajalla mehut, pullat, kahvit ja makkarat saa totutusti tältä alueelta. Anniskelu tapahtuu tilapäisesti ainoastaan Kettutasanteella.

- Pääkatsomon edessä oleva asfaltti on poistettu ja tilalla on toistaiseksi hiekkapohja. Tämä ei vaikuta muuhun kuin siihen että ne hienoimmat manoloblahnikit kannattaa jättää kotia koska piikkikorot voivat upota hiekkaan

JJK - TPS sunnuntaina 24.7. klo 18:30 Harjun stadionilla. Ovet auki klo 17:30, paikalla Hilarius Hiiri, Panda-karhu ja tietenkin maailman paras jalkapallojoukkue JJK. Tervetuloa nauttimaan koko perheen voimin värikkäästä jalkapallosta ja aurinkoisesta kesäsunnuntaista!

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

JJK:n alakerran vahvistaminen jatkuu: Kettuvahti Aati Riihimäki ja laitapuolustaja Juho Luoma jatkavat JJK:ssa kaudella 2021. B-nuorten viime kauden maalivahti Joni Heikkinen liittyy niinikään sopimuspelaajien joukkoon.

Lue lisää
Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Jyväskylän Pallokerhon uudeksi seuran päävalmentajaksi on valittu Vesa Stenroos ja hän aloittaa tehtävässään 18.1.2021 alkaen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää