Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kettupaidat pyrkii kolmen joukkoon

 
Kettupaidat pyrkii kolmen joukkoon

JJK:n konkreettisin tulostavoite kaudelle 2011 on kova: sijoitus kolmen parhaan joukossa Veikkausliigassa.

- Vuosi sitten asetettiin tavoitteeksi se, että pelataan Veikkausliigaa myös kaudella 2011. Se toteutui mielestäni aika kevyesti, nyt joukkue on vahvistunut selkeästi ja meidän prosessi on edennyt seuraavaan vaiheeseen, päävalmentaja Kari Martonen sanoo.

Kahden peräkkäisen 13. sijan jälkeen harppaus kolmen sakkiin voi tuntua huimalta, mutta JJK:ssa tavoitteeseen uskotaan kaikilla tasoilla.

- Mitali on kova tavoite, mutta siihen on realistiset mahdollisuudet. Me ollaan nähty jo talven aikana, että oikeanlaisella valmistautumisella ja onnistuneella suorituksella voidaan voittaa tässä sarjassa kenet vain. Se edellyttää pelillisten tavoitteiden täyttymistä.

Keskeisiä tavoitteita tulostavoitteen taustalla ovat energinen, intohimoinen, positiivinen ja rohkea peli-ilme, sekä pelilliseksi teemaksi muotoutunut "halu palloon".

- Intohimon ja ylpeyden edustaa JJK:a, Jyväskylää ja Keski-Suomea pitää näkyä joka ottelussa. Se on iso haaste. Halu palloon taas tarkoittaa sitä, että pallollisessa pelissä pyrimme kontrolloimaan pelivälinettä tilanteen mukaisesti, ja vastaavasti pallon ollessa vastustajalla pyritään saamaan se pois aktiivisella prässillä, Martonen taustoittaa.

Toinen kilpailullinen tavoite liittyy Suomen Cupiin, siinä joukkue etenee peli kerrallaan.

- Sen verran on kilpailun sääntöjä luettu, että vain voittaja jatkaa, Martonen huomauttaa.

Myös kentän ulkopuolella seura pyrkii menemään eteenpäin. Tavoitteena on Veikkausliigan paras yleisökeskiarvo kaudella 2011.

- Meidän yleisökeskiarvo kahdelta ensimmäiseltä kaudelta on melkein 3100, vaikka voittoja on 26 kotiottelusta kolme. Sanotaan, että menestyvä joukkue tuo 30 prosenttia lisää yleisöä, joten mahdollisuudet ovat olemassa. Ja jos liiga pelataan 12 joukkueella, niin kuin nyt näyttää, myös otteluohjelma muotoutuu lisäpelien ansiosta sellaiseksi kuin sen pitääkin olla. Kahdesta kolmeen kotipeliä tulee joka kuukaudelle, toimitusjohtaja Joni Vesalainen laskee.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRiihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

JJK:n alakerran vahvistaminen jatkuu: Kettuvahti Aati Riihimäki ja laitapuolustaja Juho Luoma jatkavat JJK:ssa kaudella 2021. B-nuorten viime kauden maalivahti Joni Heikkinen liittyy niinikään sopimuspelaajien joukkoon.

Lue lisää
Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Jyväskylän Pallokerhon uudeksi seuran päävalmentajaksi on valittu Vesa Stenroos ja hän aloittaa tehtävässään 18.1.2021 alkaen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää