Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KaDy kaatui tiukan taistelun jälkeen

 
KaDy kaatui tiukan taistelun jälkeen


Tiukka vääntö, josta kotijoukkue sai palkinnon

Ruutupaidat osoittautui lauantai-iltana Dynamoa vahvemmaksi ja piti kolme pistettä kotikentällään. Peli jatkoi KaDy:lle tuttua linjaa - tasaista ja tiukkaa vääntöä, mutta tällä kertaa joukkue ei onnistunut pienillä marginaaleilla pelatessa kääntämään ottelua voitokseen. Kotijoukkueen pelitapa oli Dynamon valmennusjohdon tiedossa, mutta sen maalintekoa ei siitä huolimatta pystytty riittävän hyvin häiritsemään.

KaDy-valmentaja Samu Kytölä oli ymmärrettävästi pelin jälkeen pettynyt, sillä ottelussa oli kaikki mahdollisuudet täyteen pistepottiin.
- Tasainen peli, vuorotellen mentiin vastustaja kanssa johtoon, jonka jälkeen toinen joukkue tuli taas tasoihin. Vastustaja oli terävänä ratkaisuhetkillä ja meillä taas pallo ei aivan pomppinut, tai sitten olimme vain huolimattomia kun paikka saatiin, Kytölä kommentoi.

Parhaiten Kampuksen Dynamosta erottautui edukseen kolmoskenttä, joka vastasi kolmesta joukkueensa maalista. Kahdella muulla kentällä onnistumisia ei niin siunaantunut, vaikka ykköskenttä pitikin totutun varmasti palloa hallussaan.
- Kolmoskenttä oli meidän parhaamme tänään. Erityisesti Teemu Pulkkinen oli hyvällä pelipäällä. Muut kentät jäivät vähän heikoiksi, vaikka pallo saatiinkin välillä maalipuihin, Kytölä jatkaa.

Pelin ollessa tilanteessa 3-3 nähtiin ehkäpä ottelun hienoin suoritus. KaDy:n maalivahti Jaakko Hilpinen, jolle ottelu oli ensimmäinen liigatasolla, heitti pallon maaliltaan suoraan vastustajan maalin kulmalle, josta toinen liigadebytantti Mikko Kytölä nikkasi pallon päällään maaliin. Hieno suoritus debytanteilta!

Tämän maalin jälkeen vastustaja alkoi pyörittää peliä ottamalla maalivahdin tilalle kenttäpelaajan ja onnistuikin alle minuutin kuluttua iskemään pallon reppuun. Vielä puolitoista minuuttia ennen pelin loppumista isännät osuivat kertaalleen, eikä Dynamo onnistunut kovasta yrityksestä huolimatta enää peliä tasoittamaan.

- Vastustajasta pitää onnitella 40-vuotiasta pelaaja-valmentajaa Leo Tuiskua, joka saalisti tehot 2+1 ja tyhjensi palkintopöydän pytyistä. Muuten ei vastustaja esittänyt ihmeellisyyksiä, teki ainoastaan voittoon tarvittavat maalit. Omissa käsissä tämä peli oli, mutta joskus käy näin, Kytölä päättää.

Dynamon tehomiehet:

Teemu Pulkkinen 1+2
Miikka Järvenpää 1+1
Mikko Kytölä 1+0
Aki Miettinen 0+1
Jaakko Hilpinen 0+1

Dynamon tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Kampuksen Dynamon miehet jatkavat pistejahtiaan lauantaina 11.11., kun vieraaksi Monitoimitalon ÄSSÄ-Areenalle saapuu TPK Turusta.

Lue lisää
KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

UEFA:n futsalin Mestarien Liigan peleistä Kaunasista myöhään sunnuntaina kotiutunut Kampuksen Dynamo pääsee jälleen tien päälle.

Lue lisää
KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

Kampuksen Dynamo suuntaa lauantaina vierasreissuun pääkaupunkiseudulle, jossa kohdataan espoolainen EBK.

Lue lisää
Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo otti komean voiton UEFA:n Futsalin Mestarien Liigan Main Roundilla Kaunasissa torstaina. Keskiviikon heikon avausottelun jälkeen KaDy pelasi kuin uudelleensyntyneenä ja selättä Kyproksen mestari AEL Limassolin maalein 2-7.

Lue lisää
KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDyn syyskausi Naisten Futsal-Liigassa jatkuu kotiottelulla, kun Monnarin ÄSSÄ-Areenalle saapuu hallitseva Suomen mestari HIFK.

Lue lisää
KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDyn naiset palaavat sunnuntaina Monnarin Ässä-Areenalle, jossa otetaan mittaa Ylöjärven Ilveksestä.

Lue lisää