Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Puuman Metsästäjät pääsee sarjakärjen kyytiin

 

Puuman Metsästäjät pääsee sarjakärjen kyytiin


Lauantaina 19.1.2013 klo: 11:30 Puuman Metsästäjät - ViTa, klo 13:30 Puuman Metsästäjät
 
Puuman Metsästäjien pelit jatkuvat heti ensi lauantaina Huhtaharjun koululla. Viime lauantain kaksi loistavaa taisteluvoittoa on syytä unohtaa ja aloittaa keskittyminen sarjakärki ViTa:n ja keskikastin SCH:n kohtaamiseen. PuMe:n pelureille tulee viime viikonlopun tapaan hurjat talkoot, koska ulkomaan komennukset ja loukkaantumismurheet eivät ota hellittääkseen.
 
11:30 vastaan asettuva Virkkalan Tarmo on koonnut tälle kaudelle nimivahvan joukkueen käsipallon 3.divisioonaan. Pelaajavalmentajaksi joukkueeseen on saatu Jonas Asplund. Jonas Asplund pelasi vielä viime kaudella 1.divisioonaa Kirkkonummen Kyif:ssä. Samasta osoitteesta saapui nopea laituri Richard "Johanin poika" Nyberg. Tähän kun lisätään Ahvenanmaan kokoinen ja SM-sarjassakin pelannut viivamies Sebastian Sohlberg, ei ViTa:n puhdas kahdeksan voiton sarja ole yllätys.
 
13:30 kapuloita PuMe:n voittokaravaanin rattaisiin yrittää asettaa SCH Hyvinkäältä. SCH on voittanut neljä peliä ja hävinnyt neljä. Kapealla materiaalilla pelaavan SCH:n otteiden ailahtelu riippuukin pitkälti siitä, ketkä kaikki pelimiehet paikalle pääsee. SCH:n peli pyörii pitkälti pyhän kolminaisuuden Taneli Silvennoinen, Frank Holmström ja Joonas Kukkonen ympärillä. Minkälaisen haasteen herrat pystyy Keski-Suomen parhaalle käsipallojoukkueelle asettamaan, selviää lauantaina Huhtaharjulla.

PuMe:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle
Puuman Metsästäjien viimeisissä peleissä riittää panosta

Puuman Metsästäjien lopullinen sijoitus käsipallon 3.divisioonassa ratkeaa ensi lauantaina Huhtaharjun koululla.

Lue lisää

Puuman Metsästäjät voitolla ja tappiolla sarjakärkeen

Käsipallon 3.divisioona osoitti tasaisuutensa lauantaina Huhtaharjulla. Puuman Metsästäjille voitto ja tappio.

Lue lisää

Jyväskylän Jaguaarit mukaan Suomen Käsipalloliiton sarjatoimintaan

Jyväskylän Jaguaarit ja Suomen Käsipalloliitto ovat sopineet, että Jaguaarit osallistuu käsipallon miesten III-divisioonaan kaudella 2012 - 2013.

Lue lisää