Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Puuman Metsästäjien viimeisissä peleissä riittää panosta

 

Puuman Metsästäjien viimeisissä peleissä riittää panosta


Puuman Metsästäjät kohtaa 2.2.2013 Huhtaharjulla klo 13:30 KyIF 2:n ja klo 15:30 Wincesterin.
 
Puuman Metsästäjien lopullinen sijoitus käsipallon 3.divisioonassa ratkeaa ensi lauantaina Huhtaharjun koululla. Kahdella voitolla on tarjolla runkosarjan voitto, voitolla KyIF 2:sta ja tappiolla Wincesterille runkosarjan kolmas sija ja viimeisenä variaationa tappiolla KyIF 2:lle ja voitolla Wincesteristä runkosarjan toinen sija.
 
Puuman Metsästäjien vuosi 2013 on ollut vaikea loukkaantumisten ja työ/opiskelukiireiden takia. Haasteet eivät ota helpottaakseen ja viimeisetkin pelit tullaan hoitamaan todella pienellä rosterilla. Paikalle päässeet ovat kuitenkin aina taistelleet esimerkillisesti sarjapisteistä, joten helppoa retkeä Keski-Suomeen ei ole tiedossa sen enempää Kirkkonummelta tulevalle KyIF 2:lle, kuin samoista sarjasijoituksista PuMe:n kanssa kamppailevalle Helsingin Wincesterillekään.
 
KyIF 2:n sarja on ollut vuoristorataa sisältäen käsipallossa harvinaisia tasapelejä kaksin kappalein. KyIF 2 jatkaa pelejään varmasti alemmassa jatkosarjassa runkosarjan jälkeen, mutta voitolla PuMe:sta KyIF 2 aloittaisi alasarjan piikkipaikalta. Kaikki joukkueet ovat saapuneet Jyväskylään mielessään käsipallotulokkaiden kylvetys ja KyIF 2 tuskin tekee poikkeusta tässä.
 
Wincester Helsingistä on kärsinyt tappiot vain ViTa:lle jalkapallolukemin 13-9 ja HIFK ECG:lle 17-18. Näin ollen Wincester kamppailee runkosarjan toisesta sijasta PuMe:n kanssa. Wincester saa käyttää farmisopimuksen turvin apunaan myös 2.divisioona joukkue Kiffenin pelaajia.

PuMen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle
Puuman Metsästäjät voitolla ja tappiolla sarjakärkeen

Käsipallon 3.divisioona osoitti tasaisuutensa lauantaina Huhtaharjulla. Puuman Metsästäjille voitto ja tappio.

Lue lisää

Puuman Metsästäjät pääsee sarjakärjen kyytiin

Puuman Metsästäjien pelit jatkuvat heti ensi lauantaina Huhtaharjun koululla.

Lue lisää

Jyväskylän Jaguaarit mukaan Suomen Käsipalloliiton sarjatoimintaan

Jyväskylän Jaguaarit ja Suomen Käsipalloliitto ovat sopineet, että Jaguaarit osallistuu käsipallon miesten III-divisioonaan kaudella 2012 - 2013.

Lue lisää