Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vaasasta tuomisina kolme pistettä

 

Vaasasta tuomisina kolme pistettä


JJK päätti omalta osaltaan Liigacupin alkulohkon voittoisasti, kun vierasottelusta VPS:aa vastaan oli tuloksena 1-2-voitto. Isäntien hetkittäisestä painostuksesta huolimatta Kettupaidat olivat ottelussa parempia ja voitto olikin ansaittu. Maaleista vastasivat vierailta Mikko Innanen ja Antto Hilska, kotijoukkueelta Steven Morrissey.

JJK aloitti ottelun vahvasti. Jani Virtanen karkasi vaasalaispuolustukselta jo neljännellä minuutilla – ollen kuitenkin paitsiossa. Virtasen ja hänen kärkiparinaan aloittaneen Lasse Linjalan yhteistyö toimi varsin mallikkaasti jo ensimmäisten kymmenen minuutin aikana, mutta Virtanen ei kuitenkaan aivan saanut jatkettua Linjalan hänelle tiputtamia palloja maaliin asti. Myös testissä ollut Damien Chrysostome oli vapauttaa Linjalan maalintekoon komealla pitkällä avauksellaan, mutta tämäkin tilanne oli paitsio. Chrysostome esitteli myös vahvaa pääpelaamistaan jo alkuminuuteila.

Vieraiden vahvan alun jälkeen ottelu tasoittui ja myös VPS pääsi paremmin peliin mukaan. Puoliaika jatkui tasainena eikä todella vaarallisia maalipaikkoja nähty ennen avausmaalia. 39. minuutilla vieraat saivat pallon kuin lahjana VPS-puolustukselta: Linjala vapautti Innasen nokikkain VPS-vahti Bouna Coundoulin kanssa eikä Innanen erehtynyt, vaan sijoitti pallon maaliin. Lisäosumia ei ensimmäisellä puoliajalla nähty ja näin tauolle mentiin vieraiden johtoasemassa.

Toiselle puoliajalle kotijoukkue VPS tuli piristyneenä ja vaihdosta kentälle tullut kärkimies Steven Morrissey oli heti aiheuttamassa kiirettä JJK-puolustukselle. Vieraat olivat kuitenkin edelleen hyvin pelissä mukana ja vaihdosta kentälle tullut Mikko Manninen olikin erittäin lähellä maalintekoa, kun tunti oli pelattu. VPS-vahti Coundoulin pelasti kuitenkin isännät vielä toistaiseksi takaiskulta.

Testimies Chrysostome jouduttiin ottamaan kramppien takia vaihtoon reilun tunnin pelin jälkeen ja keskikentän keskustassa vahvaa ottelua pelannut Tamás Gruborovics tippui Juha Pasojan pariksi keskuspuolustukseen – hoidellen myös topparintonttia varsin mallikkaasti.

Ottelun toinen maali nähtiin 71. minuutilla. – jälleen vieraiden toimesta. Viime kaudelta tuttu tehokas tutkapari - Virtanen ja Manninen - petasi Hilskalle loistopaikan, josta jälleen kerran hienon ottelun pelannut nuorukainen kiitti lisäämällä komealla viimeistelyllä Kettupaitojen johdon jo 0-2-lukemiin.

VPS haki aktiivisesti avausmaaliaan ja pyrki ahdistelemaan vieraiden maalia. Talvikauden ensimmäistä otteluaan pelannut kapteeni Janne Korhonen oli kuitenkin mies paikallaan ja piti maalinsa varmasti puhtaana.

Vartti ennen loppua nähtiin varsin ikävä tilanne, kun O'Brian Woodbine taklasi myöhässä ja rumasti Kettupaitojen laitapakkina viilettänyttä Niko Markkulaa sillä seurauksella, että Markkula joutui kinkkaamaan suoraan vaihtopenkille. Woodbine selvisi kovista otteistaan kortitta.

Isäntien maalijahti tuotti tulosta vajaa kymmenen minuuttia ennen loppua. Morrissey pyörähti karkuun JJK-puolustukselta ja tuikkasi kavennusosuman 82. minuutilla. Muutamaa minuuttia myöhemmin sama mies oli jo tuoda kotijoukkueen tasoihin puskemalla Sebastian Strandvallin kierteisen vapaapotkun kohti maalia – Korhoselta nähtiin kuitenkin jälleen loistava torjunta ja näin seurauksena oli vain kulmapotku. Kettupuolustus sai tämän jälkeen venyä vielä kertaalleen, kun Janne Turpeenniemi siivosi pallon maaliviivalta rajaheitoksi. Maaliin asti VPS ei palloa saanut ja näin pisteet matkasivat vieraiden mukana Keski-Suomeen.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

Riihimäki ja Luoma jatkavat JJK:ssa - Heikkiselle sopimus

JJK:n alakerran vahvistaminen jatkuu: Kettuvahti Aati Riihimäki ja laitapuolustaja Juho Luoma jatkavat JJK:ssa kaudella 2021. B-nuorten viime kauden maalivahti Joni Heikkinen liittyy niinikään sopimuspelaajien joukkoon.

Lue lisää
Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Vesa Stenroos palaa JyPK:n päävalmentajaksi

Jyväskylän Pallokerhon uudeksi seuran päävalmentajaksi on valittu Vesa Stenroos ja hän aloittaa tehtävässään 18.1.2021 alkaen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää