Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Innanen JJK:hon kaksivuotisella sopimuksella – testissä kaksi pelaajaa

Veikkausvinkit

 

Innanen JJK:hon kaksivuotisella sopimuksella – testissä kaksi pelaajaa


Kettupaidat ovat saaneet keskikentälleen vankan vahvistuksen, kun Mikko Innanen teki jyväskyläläisseuran kanssa kaksi seuraavaa kautta kattavan sopimuksen.

Keskikentän laidalla viihtyvä 29-vuotias Innanen siirtyy JJK-paitaan MyPasta, jonne hän siirtyi kaudeksi 2011. Erityisen tutuksi jalkapalloyleisölle Innanen on kuitenkin tullut Valkeakosken Hakasta, jota hän edusti kaikkiaan yhdentoista kauden ajan. Innasella on vyöllään 256 liigaottelua, joissa on syntynyt yhteensä 50 maalia.

JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen on uuteen hankintaan erittäin tyytyväinen.

- Todella hienoa, että Mikko valitsi JJK:n – hänellä oli muitakin, myös rahallisesti parempia vaihtoehtoja, Vesalainen kiittelee.

- Tämä on sellainen hankinta, että tiedämme hyvin, mitä saamme. He pelasivat ”Manun” (Mikko Manninen) kanssa Hakassa loistavasti yhteen ja uskomme, että vastaavia esityksiä tullaan näkemään jatkossa JJK:ssa.

Myös Innanen itse nostaa vanhan Haka-aikojen pelikaverinsa heti esille puhuttaessa syistä, jotka saivat miehen valitsemaan JJK:n.

- Kyllähän Manu on varmaan suurin yksittäinen tekijä, yhdessä pelaaminen on ollut haaveena sitä asti kun tiet Hakasta erkanivat. Manu on kovasti houkutellut minua JJK:hon ja nyt siihen tuli sopiva hetki. (Päävalmentaja Kari) Martonen on myös tuttu valmentaja niin ikään Hakasta, samoin pelaajista Korhosen Janne ja Pasojan Juha, joten tuntuu helpolta tulla JJK:hon. Fiilis on muutenkin nyt oikein hyvä ja on hienoa päästä taas keskittymään olennaiseen, eli treenaamiseen ja pelaamiseen.

Pitkälle kolmattasataa ottelua liigassa tahkonnut laituri ei tule kettulaumaan henkseleitään paukutellen.

- Nöyränä tullaan uuteen joukkueeseen ja pelipaikkaa lähdetään lunastamaan, tuore kettupaidan kantaja päättää.

Kaksi pelaajaa testiin

JJK:n rinkiin liittyy myös kaksi testipelaajaa, jo aiemmin testissä ollut FC KooTeePeen keskikenttämies Johannes Laaksonen sekä viime kaudella RoPS:aa edustanut Albin Granlund. Vuonna 1989 syntynyt Granlund on pelipaikaltaan laitapuolustaja.

- Latikan Tuomaksen tilanteesta tuli ikäviä uutisia ja hän on alavatsavamman takia sivussa huhtikuun alkuun asti, joten laitapuolustajalle on nyt tarvetta, Vesalainen toteaa.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVeikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää