Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Virén päättää JJK-uransa huomenna huikeiden panosten ottelussa

Veikkausvinkit

 

Virén päättää JJK-uransa huomenna huikeiden panosten ottelussa


JJK-puolustuksen kokeneeseen kaartiin kuuluva Anssi Virén odottaa lauantain hopeakamppailua vesi kielellä. 284 liigaottelun kokemuksesta huolimatta mitalipelit eivät ole Vinssille aivan jokapäiväistä kauraa, sillä miehen kaapissa on yksi Veikkausliigan pronssi PK-35:n riveistä kaudelta 1998.

- Todella, todella innostuneilla fiiliksillä lähdetään Turkuun. Tilanne on mitä herkullisin. Mahtavaa on olla mukana tällaisessa pelissä, kun JJK:n mukana on divarista asti tätä nousua tehty, Virén sanoo.

- Hetkeäkään en ole katunut sitä, että aikanaan Kotkasta liigaympyröistä lähdin divariin. Se oli harkittu päätös, silloin jo oli nähtävissä tämä potentiaali mikä JJK:lla on. Liiganousu toteutui silloin heti, ja onneksi ollaan värikkäiden vaiheiden jälkeen sarjassa pysyttykin, että päästään tämmöisistä peleistä nauttimaan.

Kettupaidat kohtaa lauantaina kello 14 alkavassa ottelussa vieraskentällä Interin. Pelin henki on selvä: voitolla JJK on hopeamitalisti, muissa tapauksissa pronssimitali on mahdollinen riippuen Hongan menestyksestä Maarianhaminassa.

- Panoksia ei pidä ylikorostaa, vaan tietty rentous pitää säilyttää. Kenttä ei ilmeisesti ole parhaassa mahdollisessa kunnossa, joten varmaan tulee paljon vääntöä ja kaksinkamppailuja. Ei me silti ehdoin tahdoin luovuta omasta tavasta pelata, vaan yritetään hallita ja rytmittää peliä kuten aiemminkin.

Paineenalaisissa peleissä kokemuksen merkitystä on tapana korostaa. Virén myöntää, että JJK-leirin kokeneen kaartin rooli hitusen kasvaa kauden ratkaisun alla.

- Jollakin lailla se korostuu, että on joskus aiemmin ollut vastaavissa tilanteissa. Ymmärretään, että se on samanlainen jalkapallopeli kuin muutkin, ja pyritään ohjaamaan kaikki keskittyminen itse peliin.

Liiganousuun päättyneen kauden 2008 alla JJK:in siirtynyt Virén on kantanut JJK-paitaa 71 Veikkausliigaottelussa. Lauantain Inter-ottelu on Kettupaitojen puolustuksen pitkäaikaisen tukipilarin viimeinen seuran väreissä.

- Sen nyt voi ainakin sanoa, että JJK:ssa sopimus ei jatku. Saattaahan se olla, että huominen peli on muutenkin viimeinen kaiken kaikkiaan. Kun kausi tästä loppuu, huilaan vähän ja keskityn keskeneräisiin opiskeluhommiin. Vaikea tässä kohtaa ja tässä elämäntilanteessa nähdä, että muualle lähtisin pelaamaan, Virén aprikoi.

- Mutta nyt keskitytään täysillä tähän kauteen ja tähän peliin ja huomenna jätetään kentälle kaikki mikä irti lähtee, JJK:n numero seiska päättää.

Inter-JJK Turussa lauantaina kello 14. Canal+ televisioi ottelun suorana lähetyksenä.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AnssiViren

Anssi Viren

10.4.1977
Tiedot


Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää