Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JJK:n Okkonen peräänkuuluttaa paineensietokykyä

Veikkausvinkit

 

JJK:n Okkonen peräänkuuluttaa paineensietokykyä


Juhannuksesta saakka sitkeän loukkaantumisen vuoksi sivussa ollut toppari Jarkko Okkonen on Kettupaitojen mukana Turussa - joskaan ei kokoonpanossa. Konkari matkustaa joukkueen tueksi kauden päättävään mitalikamppailuun.

Okkonen korostaa paineensietokyvyn merkitystä ratkaisuottelussa.

- Tärkeintä on, että jokainen pelaaja hyväksyy paineet ja ottaa ne vastaan. Pitää mennä niitä päin, ei yrittää sivuuttaa. Se ei tuota tulosta, jos yrittää olla huomaamatta paineita tai keskittyä muihin asioihin, Okkonen näkee.

JJK:n joukkueen kykyyn käsitellä tilannetta hän luottaa sataprosenttisesti. Okkonen on hyvillään joukkueessa tapahtuneesta kasvuprosessista.

- Ehdottomasti uskon, että me uskalletaan ja pystytään menestymään. On ollut mahtavaa seurata, kuinka jo tämän minun kahden vuoden sopimuksen aikana ovat nuoret jätkät nostaneet tasoaan ja kasvaneet - jotkut ovat menneet valtavasti eteenpäin jopa tämän yhden vuoden aikana, Ogi suitsuttaa.

Oman kauden päättyminen jo juhannuksena luonnollisesti harmittaa. Kokonaisuutena kaksivuotisen sopimuksen toissa syksynä tehnyt mies on kuitenkin ollut tyytyväinen JJK-periodiinsa. Seuran suunta on miellyttänyt asioihin analyyttisesti suhtautuvaa Okkosta.

- Ilmoitin kaksi vuotta sitten lehtihaastattelussa, että on hienoa päästä mukaan, ja että tavoitteena on tehdä JJK:sta kilpailukykyinen joukkue. Ajattelin, että tämän sopimuskauden aikana saataisiin JJK:sta keskikastin seura. Viime vuonna karsittiin liigapaikasta ja nyt pelataan mitalista. Vaihtelua on siis aika paljon, mutta keskiarvona ollaan siinä keskikastissa, Okkonen naurahtaa.

Topparin sopimus JJK:n kanssa umpeutuu päättyvän kauden jälkeen. Jatkosuunnitelmat ovat toistaiseksi tekemättä.

- Juuri nyt tilanne on se, että loukkaantuminen vaivaa edelleen. Kyllähän se herkästi niin on, että kun kroppa alkaa oireilemaan, ovat uran jatkoon liittyvät asiat vähän toissijaisia. Mutta katsotaan nyt rauhassa miten tilanne etenee, Okkonen tuumaa.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jarkko Okkonen

3.9.1978
Tiedot


Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää