Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Niko Markkula valittiin Suomen U21-maajoukkueeseen

Veikkausvinkit

 

Niko Markkula valittiin Suomen U21-maajoukkueeseen


JJK:n sähäkkä laitapelaaja Niko Markkula on valittu Suomen U21-maajoukkueeseen, joka kohtaa Ruotsin Turussa 10. lokakuuta. Kyseessä on Markkulan ensimmäinen maajoukkue-edustus ja samalla ensimmäinen kerta, kun JJK-pelaaja edustaa U21-joukkuetta.

- Juniori-ikäluokissa oon ollut varalla, mutta pelaamaan en ole niissä päässyt. Fiilis on kyllä tosi hyvä, tämän takiahan tätä tehdään, että päästään tämmösiä pelejä pelaamaan. Sarjassakin on vielä pelejä jäljellä ja mitskusta taistellaan, kyllä tämä tuo ilman muuta lisäpuhtia siihenkin, Markkula sanoo.

Hän sai tiedon valinnastaan päävalmentaja Kari Martoselta keskiviikkoiltana, ja virallinen vahvistus tuli tänään. Mahdollisesta maajoukkuekomennuksesta on ollut Martosen kanssa puhetta aikaisemminkin, mutta kesän pohjevamma pilasi yhden mahdollisuuden.

Markkulalla ei ole tarkkaa tietoa, onko hänet valittu maajoukkueeseen puolustajan vai laiturin ominaisuudessa. Tavoitteet maajoukkueleiritykseen ovat yhtä kaikki selvät.

- Kumpi tahansa se paikka on, niin sata lasissa mennään. Tottakai haluan päästä pelaamaan ja osoittaa, että kuulun siihen joukkueeseen.

Marsu ei ollut kuumeen takia mukana keskiviikkona Turussa TPS:a vastaan pelanneessa joukkueessa. Kuume on kuitenkin laskenut ja merkit viittaavat siihen, että mies olisi toipumassa sunnuntain KuPS-peliä ajatellen pelikuntoon.

- KuPS on vähän niin kuin paikallisvastustaja täällä, kyllä se tuo aina lisäfiilistä. Viimeksi voitettiin heidät täällä. En ole nähnyt TPS-peliä, mutta oltiin me siinä hallitsevampi osapuoli oltu. Jatketaan samaa ja jätetään puolustuspään virheet pois, niin kyllä se KuPS kaatuu, Markkula vakuuttaa.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Niko Markkula

27.6.1990
Tiedot

KariMartonen

Kari Martonen

Tiedot


Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää