Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Haavansa nuolleet Kettupaidat tänään Hongan kimppuun

Veikkausvinkit

 

Haavansa nuolleet Kettupaidat tänään Hongan kimppuun


JJK palaa maaottelutauolta tänään, kun se kohtaa vieraskentällä Espoossa FC Hongan. Kolmannen sarjakierroksen avaava ottelu on äärimmäisen tärkeä, sillä sarjassa viidentenä oleva Honka jahtaa vielä ensi kauden eurokentille oikeuttavia mitalisijoja - ja ennen kaikkea JJK:a. Eroa joukkueilla on 22 pelatun ottelun jälkeen kuusi pistettä.

- Kyllä tämä eräänlainen kärkipeli siinä mielessä on. Viimeksi pystyttiin samanlaissa tilanteessa Interiä vastaan pelaamaan järkevästi ja tuloksekkaasti. Tottakai Honka vieraissa on kaikille liigajoukkueille todella haastava peli, päävalmentaja Kari Martonen muotoilee ottelun asetelmat.

- Mittari on kova, mutta me ollaan osoitettu tänä vuonna, että pystytään tekemään tulosta heitä vastaan.

Molemmat kauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet pistejakoon. Liiga-avauksessa JJK hallitsi tapahtumia Espoossa mielin määrin, mutta jäi Tomi Maanojan huippupelin kautta maalittomaan. Jyväskylässä keskikesällä pelattu toinen peli päättyi lukemiin 2-2.

- Honka perustaa pelinsä siihen tuttuun pallonhallintaan ja syöttöpeliin. Me ei saada päästää heitä liian helpolla siinä, eikä antaa luoda tilanteita. Oman pelin pitää olla aktiivista, ja palloa on hallittava itsekin, Martonen sanoo.

JJK kärsi ennen maaottelutaukoa lievistä loukkaantumishuolista, mutta puolentoista viikon tauko on tehnyt hyvää. Sairastuvalla olleista pelaajista ainakin Niko Markkula ja Patrick Poutiainen tekevät paluun kokoonpanoon.

- Kun takana on 22 peliä, on selvää että kaikenlaista pikkuvaivaa on. Mutta tärkeintä on, miten päästään taas kiinni pelirytmiin. Ainakin eilisissä harjoituksissa tekeminen oli erittäin keskittynyttä ja nälkäistä. Se ja Inter-peli antavat paljon uskoa illan peliin, Martonen päättää.

Mihaly Szerovay, Eero Korte ja Jarkko Okkonen ovat edelleen sivussa joukkueen kokoonpanosta.

FC Honka - JJK Tapiolan urheilupuistossa tänään kello 18.30.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Eero Korte

20.9.1987
Tiedot

Niko Markkula

27.6.1990
Tiedot

KariMartonen

Kari Martonen

Tiedot

Jarkko Okkonen

3.9.1978
Tiedot

Patrick Poutiainen

14.6.1991
Tiedot

Mihaly Szerovay

14.4.1982
Tiedot


Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää