Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JyPK:n Hippo-jalkapalloturnaus - 3000 futistyttöä Jyväskylässä 10.-11.9.2011.

Veikkausvinkit

 

JyPK:n Hippo-jalkapalloturnaus - 3000 futistyttöä Jyväskylässä 10.-11.9.2011.


Jyväskylän kentät täyttyvät taas Suomen taitavimmista jalkapalloilevista tytöistä

Jyväskylän Pallokerhon järjestämä tyttöjen Hippoturnaus on suomalaisen tyttöjalkapallon merkittävimpiä vuosittaisia tapahtumia Suomessa. Tänä vuonna Jyväskylään saapuu 157 joukkuetta joka puolelta Suomea ja mukana on suuri osa Suomen parhaista tyttöjunioreista. Turnauksesta joutuu joka vuosi jäämään pois useita joukkueita, jotka haluaisivat mukaan, mutta joita ei kenttien rajallisuudesta johtuen voida ottaa vastaan. 157 joukkuetta tarkoittaa että turnaukseen on tulossa miltei 3000 7-18 -vuotiasta jalkapalloilevaa tyttöä ja heidän mukanaan satoja perheenjäseniä ja muita tukijoukkoja.

Hippoturnauksen pelejä pelataan koko viikonlopun ajan ympäri Jyväskylää aamusta iltaan. Tapahtuman keskuksena toimii Huhtasuon kenttäalue, jossa pelataan kaikkein nuorimpien eli 8-10-vuotiaiden sarjat ja 15 -vuotiaat C-tytöt. Lisäksi otteluita pelataan Palokan, Vehkalammen, Muuramen, Jyskän, Vaajalinnan ja Hippoksen kentillä.

Koulutusta valmentajille -  uutuutena mukana valmentajien tutorointi.

Palloliiton ja Fortumin yhteinen Fortum Tutor –ohjelma tarjoaa Hippo-turnauksessa kaikille alle 11-vuotiaiden valmentajille mahdollisuuden kasvattaa osaamistaan pelitapahtumien johtamisessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että noin 10 ohjelmassa mukana olevaa tutoria seuraa alle 11-vuotiaiden pelejä, ja nimenomaan valmentajien toimintaa pelien johtajina. Pelin jälkeen valmentajat saavat tutoreilta palautteen sekä kirjallisen oppaan ”Peli-iloa otteluihin! – Opas lasten ja nuorten valmentajille”. Vastaavaa tutorointia on järjestetty tänä kesänä aiemmin mm. Wasa football cupin ja Stadi-cupin yhteydesä ja se on saanut erinomaista palautetta tutoroitavilta valmentajilta.

JyPK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää