Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jori Särkkä lähtee Kiinaan valmentamaan Nanchangin maalivahteja

Veikkausvinkit

 

Jori Särkkä lähtee Kiinaan valmentamaan Nanchangin maalivahteja


JJK ja valmentaja Jori Särkkä ovat purkaneet yhteisymmärryksessä kauden 2012 loppuun voimassa olleen sopimuksensa. Särkkä matkustaa ensi keskiviikkona Kiinaan, jossa odottaa pesti maan pääsarjassa pelaavan Nanchang Hengyuan F.C.:n maalivahtivalmentajana.

- Jori on tehnyt seurassa pitkän työn, eikä me haluta missään nimessä olla esteenä kun hän saa tällaisen mahdollisuuden lähteä tekemään työtään. Toisaalta Jori on myös hyvä JJK-lähettiläs maailmalla, ja toivon mukaan saadaan suhteita sinne päin auki, toimitusjohtaja Joni Vesalainen sanoo.

Särkkä itse toteaa, että vaikka Kettupaitojen hienon kauden myötä lähtöön liittyy juuri nyt ristiriitaisiakin tunteita, on houkutus liian suuri vastustettavaksi.

- Sanoin pelaajillekin, että joku varmaan ihmettelee tätä ajoitusta, mutta tilaisuus on niin hieno, että minua myöhemmin harmittaisi jos jättäisin sen käyttämättä. Iso kiitos seuralle, että antavat minun lähteä kesken sopimuskauden.

Särkän sopimus on alkuun voimassa kuluvan kauden loppuun, mikä Kiinan tapauksessa tarkoittaa marraskuuta. Paperissa on lisäksi optio ensi vuodesta.

- Lähtökohta on se, että olisi mielenkiintoista jos optio täytettäisiin. Tosi mielenkiintoinen projekti tämä on, aika monessa maassa on tullut maajoukkuereissuilla käytyä, mutta Kiina on vielä näkemättä. Nyt pääsee tutustumaan sikäläiseen kulttuuriin ja sikäläiseen jalkapallokulttuuriin.

Nanchang Hengyuan F.C.:n edustusjoukkueen ringissä on viisi maalivahtia, kaikki kiinalaisia. Myös taustaryhmä on tyystin kiinalainen.

- Olisihan se suotavaa, että siellä englanniksi pärjäisi, kun oma kiina on aika heikko. Mutta erittäin motivoitunut olen. Vissiin sitä on jotakin tehnyt oikein, kun tämmöinen tilaisuus tarjoutuu, Särkkä sanoo.

JJK:n valmennusryhmään ei toistaiseksi nimetä Särkän tilalle uutta henkilöä. Päävalmentaja Kari Martonen ja valmentaja Henri Lehto jakavat työmaan.

JJK:n tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JJK Jyväskylä ry - logo

JJK - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Henri Lehto

Tiedot

KariMartonen

Kari Martonen

Tiedot

Jori Särkkä

Tiedot


Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Pasojalle kahden vuoden jatkosopimus

Kaudella 2013 JJK:n päävalmentajaksi noussut Juha Pasoja jatkaa kettuseurassa myös tulevat kaksi kautta.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Tommi Kari palaa JJK-paitaan

Tommi Kari palaa JJK-paitaan

2000-luvun keskisuomalaisen jalkapallohistorian tulisieluisin taistelija, JJK:n oma kasvatti ja Jyväskylän oma poika Tommi Kari palaa Kettupaitaan.

Lue lisää