Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Happeen Naiset kohtaavat huomenna Westend Indiansin

 
Happeen Naiset kohtaavat huomenna Westend Indiansin

Happeen naisten taistelu runkosarjan ylemmistä sijoituksista jatkuu huomenna lauantaina monitoimitalolla. Vastaan asettuu runkosarjassa kolmanneksi viimeisenä oleva Westend Indians. Indians on kerännyt tähän mennessä pelatuista otteluista yhteensä 8 pistettä, Happee puolestaan puolet enemmän eli 16 pistettä.

Millä miettein huomiseen otteluun lähtee Happeen kapteenistoon kuuluva Johanna Rossi?

"No tietysti lähdemme voittamaan ottelua ja hakemaan tärkeitä pisteitä loppukauden sijoituksia silmällä pitäen. Itselleni on tärkeintä joukkueemme eteenpäin meneminen ja jos kauden viimeisissä otteluissa onnistumme kehittämään vielä omaa peliämme, niin se lupaa hyvää play-off otteluita ajatellen."

Itse olet kerännyt kauden 15 ottelussa 16 tehopistettä ja olet joukkeen maalintekijätilastoissa toisella sijalla 12 maalillasi, vaikka pelaat myös paljon puolustajan tontilla. Kuinka olet löytänyt näin kovan maalijyvän tälle kaudelle?

"Meillä on aika tiivis ryhmä ja olen saanut vastuuta myös aika paljon, joten ehkä se sieltä peliminuuttien lisääntymisen myötä on tullut. Toki olen saanut pelata mahtavien mimmien kanssa, jotka ovat namupasseja tarjoilleet, niin mikäs siinä on palloa maaliin lätkiessä."

Vastassa on siis Indians. Mitä mietteitä vastustajasta?

"Viimeksi pelattiin tiukka ottelu Espoossa ja käännettiin se eduksemme vasta viimeisen kymmenminuuttisen aikana. Vastustajalla varmasti revanssinälkää riittää, joten tarkkana täytyy olla, että 2 pistettä jäävät kotiin. Indians pelaa yleensä aika railakasta peliä jossa tapahtumia riittää kentän molemmissa päissä, joten mielenkiintoinen ottelu tulossa myös katsojien kannalta-Tulkaahan tsemppaamaan huomenna monnarille!"

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2010-2011 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää