Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Härkäviikonloppu ja rajapyykkejä

 
Härkäviikonloppu ja rajapyykkejä

Happeen miesten urakka jatkuu viikonloppuna Pasilassa SSV:n vieraana ja sunnuntaina Iittalassa hirviä isännöi Hämeenlinnan Trackers. 

Happee onnistui häviämään molemmat kauden aiemmat kohtaamiset Trackersille ja SSV:lle lukemin 5-6. Trackersia vastaan  esitys oli koko lailla heikko, mutta SSV:tä vastaan Happee pelasi hyvän ottelun. Molemmissa peleissä Happee oli todella tehoton tasakentin ja valmennusjohdolta nähtiin rohkeita ratkaisuja kun kavennusta haettiin riskillä ilman maalivahtia.

Pulkkinen peräänkuuluttaa positiivisuutta ja rentoutta tekemiseen

Sarjan alkupuolisko on sujunut ailahtelevissa merkeissä kun voittoja on napsittu sarjan yläpään joukkueilta (Erä, Koovee, Classic, Nokian Krp) ja turpiin on otettu mm. HaKilta, FBT Porilta ja Trackersilta. Toisella kierroksella olisi tärkeää pystyä voittamaan joukkueet alapuolelta ja nappaamaan muutama iso päänahka, jotta Playoff paikka aukeaa. Tällä hetkellä sijoitus tasaisessa sarjassa on yhdeksäs.

Miksi peli on takkuillut sarjassa alempana majailevia joukkueita vastaan, Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen?

- Vaikea sanoa. Alkukausi on ollut rikkonainen. Normaalia enemmän poissaoloja ja meillä valmentajilla vielä kisaprojekti Kanadan kanssa. Se selittää osin heikkoja otteita, mutta ei sitä miksi olemme pystyneet pelaamaan paremmin sarjan kärkipään joukkueita vastaan. Voi olla, että asenne on ollut heikko ja oletettu voittavamme ilman 100%:n panosta. Toisaalta olemme joutuneet nyt useammin ennakkosuosikin asemaan joka on joukkueellemme uusi tilanne.

Miten analysoisit joukkueen ja yksittäisten pelaajien otteita tähän mennessä?

- Vaihtelevaa on ollut sielläkin osastolla. Päivän kunto heittelee aika lailla ja siihen toivon lisää tasaisuutta. Nyt tuntuu, että fokus on oikea ja meillä on hyvät eväät kevättä varten. Iso muutos ollut myös se, että olemme löytäneet sopivaa pilkettä silmäkulmaan ja rentoutta tekemiseen. Virheitä mahtuu joka peliin ja ne kuuluvat siihen olennaisena osana. Turha niitä on murehtia vaikka opikseen niistä tietenkin sopii ottaa.

Mitä Kanadan valmennusprojektista jäi päällimmäisenä mieleen?

- Hyvä, virkeä ja iloinen fiilis. Samaa positiivisuutta ja uskoa omaan juttuun ollaan yritetty tuoda tähän Happeenkin tekemiseen.

Mikä tavoite viikonlopulta?

- Lähtökohta on tietenkin neljä pistettä. Tavoitteena on jatkaa positiivista linjaa ja saada suunnattua energia oikeisiin asioihin. Se on aina iso haaste.

Riitesuo ja Kotilainen rajapyykillä

Kovan pelivireen joulun jälkeen löytänyt Lasse Riitesuo lähestyy Salibandyliigan runkosarjassa kunnioitettavaa 400 tehopisteen rajapyykkiä. Kymmenettä kauttaan pelaava Riitesuo on iskenyt pelaamassaan 257. ottelussa 396 (262+134) tehopistettä. Riitesuota ennen Salibandyliigan historiassa kymmenen pelaajaa on yltänyt 400 tehopisteeseen.

Aiheutuuko rajapyykin jahtaamisesta apinaa niskaan?

- Eipä juuri. Enemmän tässä on nyt tehtävää sen eteen, että selvitämme itsemme kunnialla Playoff -peleihin. Viimeisissä matseissa olemme pelanneet sillä tasolla johon joukkueen ja omat taidot yltävät. Kuten on huomattu tasaisessa sarjassa pelit ratkeavat päivän kunnon mukaan. Samalla draivilla kun painetaan, niin pisteitä ropisee silloin väkisin vähän joka pussiin. Toivottavasti ehdin tervehtyä viikonlopulle, nyt on mennyt taas kolme päivää punkan pohjalla jossain köhärutossa...

Kuluneen kauden aikana Happeen ylivoimaa tehokkaasti mestaroinut Paul Kotilainen on merkkauttanut 122. liigaottelun aikana 94 (35+59) tehopistettä. Veljeskatraan toiseksi vanhin Paul (23) pelaa kuudetta kauttaan Salibandyliigassa.

Happeen seuraavat kotiottelut

Tärkeän vierasrundin jälkeen pelit jatkuvat tammikuun lopulla jälleen tärkeillä otteluilla keskikastin Poria ja Nokiaa vastaan. Tervetuloa kannustamaan!

Happee-FBT Pori 29.1.2011 klo 17.00
Happee-Nokian Krp 31.1.2011 klo 18.30

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


PaulKotilainen

Paul Kotilainen

7.1.1988
Tiedot

SeppoPulkkinen

Seppo Pulkkinen

Tiedot

LasseRiitesuo

Lasse Riitesuo

24.7.1977
Tiedot


Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää