Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Happee murjoi TPS:n kotikaukalossa

 
Happee murjoi TPS:n kotikaukalossa

Miehet jatkoivat hyviä otteitaan lauantaina kaatamalla TPS: peräti lukemin 14-6. (4-2,2-3,8-1). Lopputuloksesta huolimatta ottelu oli pitkään tasainen ja turkulaisilla oli paikkansa kääntää ottelu edukseen.

Ensimmäinen erä hanskassa

Happee aloitti ottelun räväkästi vaikka TPS värkkäsi ottelun ensimmäisen osuman Jens Riskan läpiajon päätteeksi. Riitesuo (3+2)-Kauko (0+2)-Kaasalainen (1+1)-Hakanen (1+2)-Kunelius (1+0) kentällinen esitti ensimäisessä erässä kauden parasta pallollista peliä ja palkintona turkulaisten verkko heilahti kolmeen otteeseen. Lisäksi Happee teki yhden illan seitsemästä ylivoimaosumastaan ja erätauolle lähdettiin mukavassa 4-2 johdossa.

Aikalisä pelasti

Toisessa erässä Happee sortui perisyntiinsä ja päästi vieraat ilmaiseksi peliin mukaan. Syöttövirheet, seisova peli ja löysä asenne antoi TPS:lle avaimet kääntää peli edukseen ja nopeassa tahdissa lukemat olivat kääntyneet TPS:n eduksi 4-5. Ajassa 34.12 Happee otti aikalisän ja vaihtoi maalille Eero Kososen herättelemään joukkuetta. Eepi hoiti heti alkuun muutaman loistopelastuksen ja peli saatiin takaisin uomiinsa. Erätauolle lähdettiin 6-5 johtoasemassa.

Kainulaisen femma viimeinen niitti

Kolmannessa erässä peli jatkui edelleen tasaisena ja useiden harhasyöttöjen säestämänä. Tilanteita nähtiin molemmissa päissä tiuhaan, mutta kotijoukkue onnistui pitämään pakettinsa hieman naapuria paremmin kasassa. Viisi minuuttia ennen loppusummeria TPS:n Janne Kainulainen taklasi Joonas Kaasalaista vaarallisen näköisesti laidan vieressä josta tuloksena viiden minuutin jäähy. TPS:n yrittäessä kiivaasti kavennusta alivoimalla Happeen ylivoima pääsi herkuttelemaan urakalla ja koristelemaan loppulukemiksi mukavat 14-6

- Meillä on olllut vaikeuksia passiivisia joukkueita vastaan kun pallollisessa pelissä ei ole ollut malttia riittävästi. Olemme löytäneet nyt sopivan rytmin pelaamiseen ja ratkaisut pallollisina ovat järkevämpiä kuin aiemmin. Ylivoima oli ollut pitkään surkeaa, mutta saimme nyt myös siihen hieman ajatusta mukaan. Siinä varmasti isoimmat syyt pelimme parantumiseen joulun jälkeen, kommentoi parhaana palkittu Lasse Riitesuo.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Timo Hakanen

24.1.1987
Tiedot

JoonasKaasalainen

Joonas Kaasalainen

26.4.1988
Tiedot

Petri Kauko

19.11.1979
Tiedot

EeroKosonen

Eero Kosonen

12.9.1986 Lappeenranta
Tiedot

Jaska Kunelius

4.9.1985
Tiedot

LasseRiitesuo

Lasse Riitesuo

24.7.1977
Tiedot


Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää