Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lauantaina miehillä vastassa TPS

 
Lauantaina miehillä vastassa TPS

Hirvipaitojen runkosarja jatkuu kotiotteluiden osalta lauantaina, kun vastaan saapuu perinteikäs TPS Turusta. Kuhina play off- viivan molemmin puolin käy kuumana, joten pisteet olisivat molemmille joukkeille tarpeen.

Tärkeä ottelu

Vaikka kyseessä onkin tärkeä matsi, ei kyseessä ole neljän pisteen ottelu, maksimi tästäkin väännöstä on kaksi paunaa pukinpussiin. Silti ottelun tärkeyttä ei voi olla korostamatta liikaa, jotta edes kauden vähimmäistavoite miesten edustusjoukkueella toteutuu. Pisteitä tarvitaan kipeästi. Runkosarjan ensimmäinen joukkueiden välinen kohtaaminen päättyi syksyllä tasalukemiin 8-8.
 
Turussa vaikeaa

TPS on ajautunut melkoiseen tappiokierteeseen. Joukkueessa on ollut paljon vaihtuvuutta viime vuodesta ja ovet ovat käyneet myös kuluvan kauden aikana. Turkulaiset siirtyivät pois Ray Backmanin alaisuudesta ja samalla joukkue nuorentui huomattavasti. Happeen tavoin TPS on käyttänyt joissain kauden otteluissaan jopa B-junnuja kokoonpanossaan. Jyväskylästä Turkuun siirtynyt fläppivelho Aki Vilander tekee hyvää työtä TPS:n junnujen kanssa, eikä kyse ole todellakaan pelkistä täytemiehistä miesten peleissä. Tästä huolimatta pieni kokemattomuus ja materiaalin kapeus lienevät olleet yhtenä osatekijänä TPS:n viime aikojen vaisuihin otteisiin. Nuorissa on kuitenkin paljon taitoa ja tekniikkaa, joten Happeen puolustuksen pitää olla tarkkana vikkeläkinttuisten turkulaisten nuorisovitjojen kanssa.

Jyväskylässäkin ongelmia
 
Happee otti tärkeän päänahan Classicista keskiviikkona ja voiton resepti oli selkeä: taistelu joukkueen puolesta.  Runkosarjan ensimmäinen puolisko ei mennyt suunnitelmien mukaan ja laiskuus, asennevammat sekä runsaat loukkaantumiset ovat sotkeneet Happeen peliä. Keskiviikon ottelu oli iso harppaus parempaan suuntaan, toivottavasti asenne sekä taisteluntahto jatkuvat samankaltaisina lauantaina, sillä puolivaloilla ei tässä sarjassa saa pisteitä miltään joukkueelta.

Flunssa- ja loukkaantumishuolet on vähitellen selätetty ja Hirvipaidat saanevatkin jalkeille runsaslukuisen ja aikuisen miehistön. A-junioreista on ollut paljon apua, eivätkä pelit ole heihin kaatuneet, mutta tänä viikonloppuna junnut pelaavat omaa härkäviikonloppuaan. Taistelevalla ilmeellä ja keskiviikkoista paremmalla viimeistelyllä Happee on vahvoilla. Etenkin konkariosasto nosti tasoaan, herrat Kauko ja Riitesuo johtivat keskiviikkona joukkuetta edestä. Myös Panu Kotilainen ja Joonas Pylsy pelasivat vahvan pelin etenkin puolustussuuntaan.

Onko tuttuja, onko?

Toimitus tavoitti vastustajajoukkueesta myös keskisuomalaisille tutun Happeen ja Bluesin kasvatin Janne Kainulaisen. Palokan lahja Suomen salibandylle kommentoi tulevaa ottelua seuraavasti.

Millä taktiikalla TPS lähtee ryöväämään pisteitä Jyväskylästä?

- Lähdemme Jypin tyylisellä taktiikalla, eli vastustajalta heti luulot sekä peliväline pois, pyrimme hallitsemaan peliä alusta lähtien.

Kuinka oma valmistautumisesi otteluun on sujunut?

- Itselleni tämä peli on aina kauden kohokohta, Salibandyliigan El Classico. Pidin virettä yllä joululomalla pelaamalla Saarijärven huikeassa salibandyturnauksessa ja tapaninpäivänä hallitsin lätkäottelua  tehoilla 4+1. Samaa odotan lauantain pelistä. Eli lomallakaan ei levätty, tähän tietysti päälle vielä 1.1. jatkuneet joukkueen harjoitukset.

Mitä terveisiä lähetät vastusjajoukkueelle sekä kotiyleisölle?

- Tavoitteena on pitää Bräyge Mikkonen nollilla ja ryövätä Herra Kotilaisen kärkitulos. Näillä pääsee joukkueemmekin pitkälle. Yleisöön toivon runsasta osanottoa sekä Halli-Antin ja Heimo Hirven läsnäoloa.

Happee - TPS lauantaina 8.1.2011 klo 18.30 Monitoimitalolla.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Petri Kauko

19.11.1979
Tiedot

PanuKotilainen

Panu Kotilainen

23.8.1991
Tiedot

Joonas Pylsy

1.1.1990
Tiedot

LasseRiitesuo

Lasse Riitesuo

24.7.1977
Tiedot


Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää