Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

D Team jatkoi voittokulkuaan

Ottelun avauserä meni vahvasti kotijoukkueen komennossa. Sävelen löytäminen vei kolmisen minuuttia, eli siihen hetkeen, jolloin Kiekko-Vantaalle vihellettiin ensimmäinen kaksiminuuttinen. Tämän jälkeen tahdin saneli D Team, ja K-Vantaan ainoaksi, edes hitusen vaaralliseksi paikaksi jäi Toni Mäkiahon puolittainen läpiajo alivoimalla.

Kiekko-Vantaan Jermu Porthen ei ehtinyt istua edes jäähyään loppuun, kun koppiin komennettiin kaveriksi Heikki Laine ja D Team pääsi pelaamaan viidellä kolmea vastaan. Tätä tilaisuutta kotijoukkue ei jättänyt hyödyntämättä, vaan Timo-Pekka Heikkinen tälläsi komeasti poikittaissyötöstä kiekon reppuun. Tässä vaiheessa pelikello näytti aikaa 5:08.

Kolmisen minuuttia myöhemmin K-Vantaalle vihellettiin jo kolmas kaksiminuuttinen. Antti Hämeenheimo lähti boxiin ja aloitus vihellettiin K-Vantaan päätyyn. Aloitusvoitot menivät avauserässä pääsääntöisesti D Teamille, ja niin tässäkin tapauksessa: kiekko aloituksesta viivalle, sieltä veto ja Tuomo Laukkanen sai kunnian laittaa reboundit sisään.

Tämäkään ei riittänyt D Teamille. Seuraavana olivat vuorossa Jormakan veljekset. Heti edellisen maalin jälkeen aloitusvoitto, Kaarlo Jormakka lähti laidasta nousuun, tarjoili maalin kulmalle tulleelle Pekka Jormakalle ja Pekka pisti pelin 3-0:aan.

Avauserässä K-Vantaa jäähyili vielä kolme kertaa. Niistä viimeisin johti vierailijoiden kannalta murheelliseen lopputulokseen, eli 4-0 osumaan. D Team käynnisteli hyökkäystä omasta päädystä, Ilkka Heikkilä avasi laitaan Pekka Jormakalle, Jormakka nousi maalin kulmalle ja lopulta Jaakko Pelkonen upotti kiekon sisään.

Myös toinen erä käynnistyi Kiekko-Vantaan näkökulmasta murheellisesti. Erä ei ehtinyt vanheta kuin kolmisen minuuttia, kun peli oli kotijoukkueelle jo 6-0. 5-0 -maali syntyi Lauri Taipaluksen komeasta viivavedosta aloitusvoiton jälkeen. 6-0 –osuma merkkautettiin hieman sekavamman tilanteen jälkeen Jaakko Pelkoselle.

Tässä vaiheessa näytti, että D Team menee menojaan, mutta toinen erä ei kuitenkaan ollut yhtä vahvaa kotijoukkueen näytöstä kuin ensimmäinen. K-Vantaa oli karsinut pahimmat koiruudet pois, eikä joutunut pelaamaan enää yhtä suuressa määrin alivoimaa. Toki pientä turhautumistakin oli ilmassa, ja nähtiinpä erän aikana pientä pystypainiakin, kun K-Vantaan Patrik Lostedt otti mittaa D Teamin Pekka Jormakasta.

Erän loppupuolella myös K-Vantaa pääsi kokeilemaan ylivoimaa. Yohann Auvitu otti kaksiminuuttisen koukkaamisesta ja K-Vantaa sai myllynsä käyntiin. Entinen liigajyrä Toni Mäkiaho ei erehtynyt, vaan kavensi lukemat 6-1:een. Muutamaa minuuttia myöhemmin Auvitu lähti uudelle istunnolle, tällä kertaa kampituksesta. Kohta istumaan lähti myös Timo-Pekka Heikkinen, ja K-Vantaa pääsi kokeilemaan kahden miehen ylivoimaa. Tämä kuitenkin kuivui kasaan, kun tuli puolestaan Toni Mäkiahon vuoro lähteä istumaan. Tulosta ei tullut ylivoimalla, mutta lopulta kuitenkin tasavajaalla Kiekko-Vantaan Olavi Vauhkonen pääsi sutimaan lukemat 6-2:een.

Kolmanteen erään K-Vantaa viritteli pientä kirin poikasta. Ensiksi vajaan viiden minuutin jälkeen Tomas Sinisalo ampui kiekon komeasti b-pisteen kaarelta reppuun. Tämän jälkeen, erän saavutettua puolivälinsä, Heikki Laine syötti nätisti maalin eteen, josta Jani-Petteri Helenius laittoi kiekon vielä nätimmin maalin kattoon. Tässä vaiheessa peli saavutti jännittävimmän vaiheensa, kun K-Vantaa alkoi uskoa mahdollisuuksiinsa viedä peli tasoihin. Luistin kulki uudella ilmeellä ja vauhtia riitti. Tulosta ei kuitenkaan lopulta syntynyt, vaan kotijoukkueen Tuomo Laukkanen latoi viime minuutilla kiekon tyhjiin ja loppulukemiksi jäi D Teamin 7-4 voitto.