Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Putkea poikki perjantaina

 
Putkea poikki perjantaina

Happeen edustusmiehistö matkaa perjantaina Teho Cupin (entinen Suomen Cup) neljännen kierroksen otteluun kontiolahtelaisen Cremastersin vieraaksi. Cremasters on Hirvilaumalle melko lailla kääntämätön kortti, mutta sen verran taustatietoa on pystytty urkkimaan, että joukkue tahkoaa alueensa kolmosdivisioonaa ja koostuu pitkälti kokeneista, uransa pääsarjatasolla lopettaneista pelimiehistä. Kontiolahtelaisseura perustettiin vasta vuonna 2008, ja joukkue on perustamisensa jälkeen marssinut vakuuttavalla tahdilla sarjaportaita ylöspäin. Edelliskaudella tiimi teki nelosdivarissa selvää jälkeä voittamalla kaikki ottelunsa.

Tästä huolimatta ennakkoasetelma on selkeä: Happeella ei voi olla mitään muuta mielessä kuin voitto. Heikosti sujuneen alkukauden jälkeen perjantai on oiva paikka katkaista tappioputki ja siirtää lataus myös liigapeleihin. Cremastersia vastaan lähdetäänkin täydellä miehityksellä ja takin napit visusti kiinni. Joukkue on aina yhtä hyvä kuin edellinen pelinsä, joten ylimielisyyteen ei Hirvipoppoolla todellakaan ole varaa. Ehkä Cremastersiltakin voi oppia jotain, kuten hieman rennompaa ja uskaliaampaa asennetta omaan tekemiseen. Nyt on Happeen aika painaa käsijarru pois päältä, tuikata tilkkanen hiivaa taikinaan ja alkaa pelata kunnolla. Lisäsäpinää otteluun tuo Teho Cupin selkeä sääntö: vain voittaja jatkaa. Happeen tavoitteet ovat sekä liigassa että Teho Cupissa, joten tätäkään ottelua ei pidetä suupalana tai treeninä, vaan voittamalla pyritään pääsemään päätyyn asti.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRoni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää