Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukka Kytölä palaa Italiasta KaDyyn

Jukka Kytölä palaa Italiasta KaDyyn

Suomen tunnetuimpiin futsalpelaajiin kuuluva Jukka Kytölä (31) palaa jyväskyläläiseen Kampuksen Dynamoon. Todellinen seuraikoni solmi KaDyn kanssa kolmen vuoden sopimuksen, joka sisältää kuitenkin option lähteä ensimmäisen kauden jälkeen ulkomaille.

Kytölä on MM-kisojen ovia kolkuttelevan maajoukkueen avainpelaajia, ja viime kauden hän edusti Serie A -seura KAOS Mantovaa. Kampuksen Dynamossa hän pelasi jo ennen seuran nousua Futsal-Liigaan vuonna 2009. Hänet on valittu Urheilutoimittajien liiton arvostetussa äänestyksessä jo kolmesti peräkkäin vuoden futsalpelaajaksi. Ennen viimeisintä Italian-pestiään Kytölä pääsi nostelemaan mestaruuspokaalia KaDyn ensimmäisen Suomen mestaruuden myötä keväällä 2018.

- On ollut hienoa seurata kahden kauden ajan Italiasta käsin KaDyn kehittymistä kentällä ja erityisesti seuraorganisaationa. Olen itse ollut KaDyn toiminnassa jollain tavalla mukana joka vuosi keväästä 2005 lähtien, joten paluu tänne ammattimaiseen ympäristöön on hyvin luonnollinen. KaDy ja Jyväskylä ovat Suomen-kotini, miettii Kytölä.

Kytölän Suomeen paluuseen vaikutti monta tekijää:

- Erinomainen valmennus, laadukas treenaaminen, kilpailukykyinen joukkue sekä korkeat tavoitteet motivoivat minua pelaajana. Minulla oli sopimusvirityksiä tulevalle kaudelle myös Serie A:n seuroihin, mutta tällä kertaa myös perhesyyt painoivat vaakakupin Suomen puolelle. Myös nykyisessä korona-ajan maailmassa tuntuu hieman tutummalta ja turvallisemmalta asua täällä kotimaassa. En ole silti sulkenut pysyvästi ovia Italiaan, mutta nyt keskityn täysillä KaDyn projektiin.

Itsekin kolmen vuoden jatkosopimuksen tehnyt päävalmentaja Vasko Vujović on tyytyväinen paluumuuttajaan:

- Olen erittäin iloinen Jukka Kytölän paluusta Kampuksen Dynamon joukkueeseen; arvostan häntä erittäin paljon sekä pelaajana että henkilönä.

- Olen valmentanut lukuisia pelaajia, ja Jukka on listan kärkipäässä sekä pelatessaan että toimiessaan joukkueen ulkopuolella. Treenatessaan hän näyttää aina esimerkkiä muille pelaajille ja luo ympärilleen ammattimaista pelaamisen kulttuuria. Hän laittaa aina joukkueen ensimmäiseksi ja tarvittaessa venyy poikkeuksellisiin yksilösuorituksiin. Kytölä on sisäistänyt futsalin pelifilosofian täydellisesti ja hän tulee olemaan yksi tärkeimmistä tukijaloista tulevien vuosien projektille rakentaa vahva ja yhtenäinen joukkue.

Kytölä on mukana myös KaDyn nopeasti kasvavassa juniorivalmennuksessa. Valmentamista hän pitääkin pelaamisen ja treenaamisen ohella toisena intohimonaan. Kytölän veljeksillä on merkittävä panos jyväskyläläisen futsalin kehittämiseen, kun isoveli Mikko keskittyy liigajoukkueessa pelaamisen lisäksi tulevalla kaudella naisten joukkueen päävalmentajan tehtäviin.

- "Kajuk" on KaDyn ikoneita, joka on kasvanut Italian ja isoveljien koulimana Euroopan huipulle. Hän palaa henkiseen kotiinsa parhaassa futsal-iässä, mistä voimme olla kiitollisia. Puolustuksen aivokirurgi, mutta hallitsee nykyään myös maalinsylkemisen, toteaa Mikko Kytölä veljensä kotiinpaluusta.

KaDyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKaDy kukisti kotonaan PJK:n

KaDy kukisti kotonaan PJK:n

Miesten Futsal-Liigan tuplaotteluviikonlopun KaDyn osalta päätti kotiottelu Pirkkalan Jalkapalloklubia vastaan.

Lue lisää
KaDy kukisti Ilveksen 1-5, sunnuntaina Monnarilla KaDy-PJK

KaDy kukisti Ilveksen 1-5, sunnuntaina Monnarilla KaDy-PJK

Miesten Futsal-Liigassa pelataan tiivis otteluviikonloppu ennen mm-jatkokarsinnan sanelemaa maajoukkuetaukoa. KaDy matkasi lauantaina vanhan arkkivihollisen Ilveksen vieraaksi Tampereen Kauppiin.

Lue lisää
KaDyn takaa-ajo ei riittänyt, FC Kemi kärkimatsin voittoon 3–4

KaDyn takaa-ajo ei riittänyt, FC Kemi kärkimatsin voittoon 3–4

Miesten Futsal-Liigan huippuottelussa FC Kemi haki täyden pistesaaliin KaDylta. Etenkin avauspuoliajalla kemiläiset olivat vankasti niskan päällä.

Lue lisää
Ossi Kivipuro Kampuksen Dynamoon

Ossi Kivipuro Kampuksen Dynamoon

Kampuksen Dynamo on solminut pelaajasopimuksen 22-vuotiaan Ossi Kivipuron kanssa.

Lue lisää
Tero Intala palaa KaDyyn

Tero Intala palaa KaDyyn

MM-kisojen portteja kolkuttelevan futsalmaajoukkueen Tero Intala palaa Jyväskylään ja Kampuksen Dynamoon.

Lue lisää
Lintula ja Louste jatkavat KaDyssa

Lintula ja Louste jatkavat KaDyssa

Jyväskyläläinen Kampuksen Dynamo on tehnyt jatkosopimukset Lassi Lintulan ja Henri Lousteen kanssa. Lintulan sopimus on kaksivuotinen, Lousteen mallia 1+1.

Lue lisää