Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lintula ja Louste jatkavat KaDyssa

Lintula ja Louste jatkavat KaDyssa

Jyväskyläläinen Kampuksen Dynamo on tehnyt jatkosopimukset Lassi Lintulan ja Henri Lousteen kanssa. Lintulan sopimus on kaksivuotinen, Lousteen mallia 1+1.

Lassi Lintula (s. 1997) siirtyi ennen kautta 2019-20 Dynamoon Ilveksestä, jonka paidasta hän ponnisti myös maajoukkueen vakiokasvoksi. KaDyssa Lintula vakiinnutti oitis ison roolin pohjapelaajana. Henri Lousteella (s. 1992) puolestaan on pitkä kokemus Meri-Lapin futsalista, ja hän siirtyi KaDyyn FC Kemistä, niin ikään kesällä 2019. Myös jalkapallon puolella Louste on pelannut ylemmillä sarjatasoilla Veikkausliigaa myöten.

Lintula ja Louste kommentoivat tulevaa kautta liigan ja KaDyn kannalta ja henkilökohtaisemmastakin näkökulmasta.

Lassi Lintula:

- Tulevan kauden 14 joukkuetta tietää enemmän pelejä, mikä on itsessään hyvä asia, mutta toisaalta esiin saattaa tulla aiempaa suuremmissa määrin tasoeroja, joita on jo edellisillä kausilla ollut ajoittain nähtävillä aika paljon. Uskon, että Vaskon jatkosopimus tuo hyvin jatkuvuutta KaDyn toimintaan. Totta kai olisi hyvä saada pidettyä mahdollisimman moni viime kauden pelaajista.

- Kaudelle on oikeastaan kaksi selkeää tavoitetta: pytyn nostaminen keväällä ja se, että kentillä nähdään parempi - paras - "neljäseiska" kuin millään edellisillä kausilla, ja niiden eteen tehdään jo nyt määrätietoisesti hommia.

Henri Louste:

- Olen iloinen saadessani jatkaa tulevalla kaudella KaDyssa. Henkilökohtaisesti en ole tyytyväinen päättyneen kauden peliesityksiini. Koen kuitenkin kehittyneeni futsalpelaajana ja lähden ensi kauteen paremmista lähtökohdista. Joukkueen pelitapa on tuttu ja tiedän, mitä valmennus minulta kentällä odottaa.

- Valmennuksen lisäksi moni viime kauden avainpelaaja on jo solminut sopimuksen, ja olen vakuuttunut, että joukkueemme tulee olemaan erittäin kova. Toivottavasti myös muut seurat saavat koronakriisistä huolimatta kasattua iskukykyiset joukkueet ja tilanne rauhoittuu niin, että pääsemme aloittamaan liigakauden syksyllä mahdollisimman normaalilla tavalla.

Dynamon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKaDyn takaa-ajo ei riittänyt, FC Kemi kärkimatsin voittoon 3–4

KaDyn takaa-ajo ei riittänyt, FC Kemi kärkimatsin voittoon 3–4

Miesten Futsal-Liigan huippuottelussa FC Kemi haki täyden pistesaaliin KaDylta. Etenkin avauspuoliajalla kemiläiset olivat vankasti niskan päällä.

Lue lisää
Ossi Kivipuro Kampuksen Dynamoon

Ossi Kivipuro Kampuksen Dynamoon

Kampuksen Dynamo on solminut pelaajasopimuksen 22-vuotiaan Ossi Kivipuron kanssa.

Lue lisää
Tero Intala palaa KaDyyn

Tero Intala palaa KaDyyn

MM-kisojen portteja kolkuttelevan futsalmaajoukkueen Tero Intala palaa Jyväskylään ja Kampuksen Dynamoon.

Lue lisää
Jukka Kytölä palaa Italiasta KaDyyn

Jukka Kytölä palaa Italiasta KaDyyn

Suomen tunnetuimpiin futsalpelaajiin kuuluva Jukka Kytölä palaa jyväskyläläiseen Kampuksen Dynamoon. Todellinen seuraikoni solmi KaDyn kanssa kolmen vuoden sopimuksen.

Lue lisää
Jesse Kalliokoski jatkaa KaDyn valmentajana Vasko Vujovicin parina

Jesse Kalliokoski jatkaa KaDyn valmentajana Vasko Vujovicin parina

Kampuksen Dynamo on tehnyt jatkosopimuksen valmentaja Jesse Kalliokosken kanssa. 33-vuotias Kalliokoski täydentää päävalmentaja Vasko Vujoviæia apuvalmentajana.

Lue lisää
Korhonen ja Hänninen jatkavat Kampuksen Dynamossa

Korhonen ja Hänninen jatkavat Kampuksen Dynamossa

18-vuotiaat Heikki Korhonen ja Eemeli Hänninen debytoivat Kampuksen Dynamon liigaringissä keskeytyneellä kaudella 2019-2020, ja seura on solminut molempien nuorukaisten kanssa jatkosopimuksen, joka on mallia 1 + 1 vuotta.

Lue lisää