Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lintula ja Louste jatkavat KaDyssa

Lintula ja Louste jatkavat KaDyssa

Jyväskyläläinen Kampuksen Dynamo on tehnyt jatkosopimukset Lassi Lintulan ja Henri Lousteen kanssa. Lintulan sopimus on kaksivuotinen, Lousteen mallia 1+1.

Lassi Lintula (s. 1997) siirtyi ennen kautta 2019-20 Dynamoon Ilveksestä, jonka paidasta hän ponnisti myös maajoukkueen vakiokasvoksi. KaDyssa Lintula vakiinnutti oitis ison roolin pohjapelaajana. Henri Lousteella (s. 1992) puolestaan on pitkä kokemus Meri-Lapin futsalista, ja hän siirtyi KaDyyn FC Kemistä, niin ikään kesällä 2019. Myös jalkapallon puolella Louste on pelannut ylemmillä sarjatasoilla Veikkausliigaa myöten.

Lintula ja Louste kommentoivat tulevaa kautta liigan ja KaDyn kannalta ja henkilökohtaisemmastakin näkökulmasta.

Lassi Lintula:

- Tulevan kauden 14 joukkuetta tietää enemmän pelejä, mikä on itsessään hyvä asia, mutta toisaalta esiin saattaa tulla aiempaa suuremmissa määrin tasoeroja, joita on jo edellisillä kausilla ollut ajoittain nähtävillä aika paljon. Uskon, että Vaskon jatkosopimus tuo hyvin jatkuvuutta KaDyn toimintaan. Totta kai olisi hyvä saada pidettyä mahdollisimman moni viime kauden pelaajista.

- Kaudelle on oikeastaan kaksi selkeää tavoitetta: pytyn nostaminen keväällä ja se, että kentillä nähdään parempi - paras - "neljäseiska" kuin millään edellisillä kausilla, ja niiden eteen tehdään jo nyt määrätietoisesti hommia.

Henri Louste:

- Olen iloinen saadessani jatkaa tulevalla kaudella KaDyssa. Henkilökohtaisesti en ole tyytyväinen päättyneen kauden peliesityksiini. Koen kuitenkin kehittyneeni futsalpelaajana ja lähden ensi kauteen paremmista lähtökohdista. Joukkueen pelitapa on tuttu ja tiedän, mitä valmennus minulta kentällä odottaa.

- Valmennuksen lisäksi moni viime kauden avainpelaaja on jo solminut sopimuksen, ja olen vakuuttunut, että joukkueemme tulee olemaan erittäin kova. Toivottavasti myös muut seurat saavat koronakriisistä huolimatta kasattua iskukykyiset joukkueet ja tilanne rauhoittuu niin, että pääsemme aloittamaan liigakauden syksyllä mahdollisimman normaalilla tavalla.

Dynamon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutChampions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Kampuksen Dynamon miehet jatkavat pistejahtiaan lauantaina 11.11., kun vieraaksi Monitoimitalon ÄSSÄ-Areenalle saapuu TPK Turusta.

Lue lisää
KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

UEFA:n futsalin Mestarien Liigan peleistä Kaunasista myöhään sunnuntaina kotiutunut Kampuksen Dynamo pääsee jälleen tien päälle.

Lue lisää
KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

Kampuksen Dynamo suuntaa lauantaina vierasreissuun pääkaupunkiseudulle, jossa kohdataan espoolainen EBK.

Lue lisää
Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo otti komean voiton UEFA:n Futsalin Mestarien Liigan Main Roundilla Kaunasissa torstaina. Keskiviikon heikon avausottelun jälkeen KaDy pelasi kuin uudelleensyntyneenä ja selättä Kyproksen mestari AEL Limassolin maalein 2-7.

Lue lisää
KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDyn syyskausi Naisten Futsal-Liigassa jatkuu kotiottelulla, kun Monnarin ÄSSÄ-Areenalle saapuu hallitseva Suomen mestari HIFK.

Lue lisää
KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDyn naiset palaavat sunnuntaina Monnarin Ässä-Areenalle, jossa otetaan mittaa Ylöjärven Ilveksestä.

Lue lisää