Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jesse Kalliokoski jatkaa KaDyn valmentajana Vasko Vujovicin parina

Jesse Kalliokoski jatkaa KaDyn valmentajana Vasko Vujovicin parina

Kampuksen Dynamo on tehnyt jatkosopimuksen valmentaja Jesse Kalliokosken kanssa. 33-vuotias Kalliokoski täydentää päävalmentaja Vasko Vujovićia apuvalmentajana. Kalliokoski toimi Vujovićin aisaparina jo keskeytetyllä liigakaudella 2019-20. Kalliokosken uudessa sopimuksessa on optiot toiseen ja kolmanteen liigakauteen aiemmin jatkosopimuksen tehneen Vujovićin valmennustiimissä.

Kokkolalaislähtöinen Kalliokoski pelasi Dynamossa kolme liigakautta 2015-18 voittaen Suomen mestaruuuden 2018 ja SM-hopeaa 2017. Kaudeksi 2018-19 hän siirtyi JoSePaan auttaen liiganousijaa saavuttamaan debyyttiliigakaudellaan playoff-paikan. Keväällä 2019 Kalliokoski ripusti futsalkengät naulaan liigakenttien osalta ja siirtyi valmennuksen puolelle. Kalliokoski on valmentanut aiemmin futsalissa KaDyn naisten edustusjoukkuetta 2016-17; hänellä on pelaaja- ja valmennustaustaa myös Uumajasta ja Kokkolasta.

"Vaskon kanssa alettiin jo talvella luonnostella useamman vuoden projektia, vaikka kausi oli kesken ja päätavoitteemme olikin kuluvassa keväässä. Tähän projektiin kuuluvat filosofiassamme sekä pelaajien kehitys että edustusjoukkueen kilpailulliset tavoitteet, konkreettisemmin Mestarien Liigan Elite Roundille (16 parasta) pääsy kolmen vuoden sisällä. Tämä tietysti edellyttää, että pystymme voittamaan myös Suomen mestaruuden uudelleen ja uudelleen.

- Pelaajakehityksessä katsomme paitsi 1990-luvulla syntyneisiin lahjakkuuksiin, jo seuraavaan sukupolveen eli 2000-luvulla syntyneisiin pelaajiin. Vaskon pitkä jatkosopimus motivoi minuakin jatkamaan; on hyvä saada kokemusta ja oppia Vaskolta ennen kuin alan tähdätä päävalmentajatehtäviin."

Dynamon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKaDyn takaa-ajo ei riittänyt, FC Kemi kärkimatsin voittoon 3–4

KaDyn takaa-ajo ei riittänyt, FC Kemi kärkimatsin voittoon 3–4

Miesten Futsal-Liigan huippuottelussa FC Kemi haki täyden pistesaaliin KaDylta. Etenkin avauspuoliajalla kemiläiset olivat vankasti niskan päällä.

Lue lisää
Ossi Kivipuro Kampuksen Dynamoon

Ossi Kivipuro Kampuksen Dynamoon

Kampuksen Dynamo on solminut pelaajasopimuksen 22-vuotiaan Ossi Kivipuron kanssa.

Lue lisää
Tero Intala palaa KaDyyn

Tero Intala palaa KaDyyn

MM-kisojen portteja kolkuttelevan futsalmaajoukkueen Tero Intala palaa Jyväskylään ja Kampuksen Dynamoon.

Lue lisää
Jukka Kytölä palaa Italiasta KaDyyn

Jukka Kytölä palaa Italiasta KaDyyn

Suomen tunnetuimpiin futsalpelaajiin kuuluva Jukka Kytölä palaa jyväskyläläiseen Kampuksen Dynamoon. Todellinen seuraikoni solmi KaDyn kanssa kolmen vuoden sopimuksen.

Lue lisää
Lintula ja Louste jatkavat KaDyssa

Lintula ja Louste jatkavat KaDyssa

Jyväskyläläinen Kampuksen Dynamo on tehnyt jatkosopimukset Lassi Lintulan ja Henri Lousteen kanssa. Lintulan sopimus on kaksivuotinen, Lousteen mallia 1+1.

Lue lisää
Korhonen ja Hänninen jatkavat Kampuksen Dynamossa

Korhonen ja Hänninen jatkavat Kampuksen Dynamossa

18-vuotiaat Heikki Korhonen ja Eemeli Hänninen debytoivat Kampuksen Dynamon liigaringissä keskeytyneellä kaudella 2019-2020, ja seura on solminut molempien nuorukaisten kanssa jatkosopimuksen, joka on mallia 1 + 1 vuotta.

Lue lisää