Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Korhonen ja Hänninen jatkavat Kampuksen Dynamossa

Korhonen ja Hänninen jatkavat Kampuksen Dynamossa

18-vuotiaat Heikki Korhonen ja Eemeli Hänninen debytoivat Kampuksen Dynamon liigaringissä keskeytyneellä kaudella 2019-2020, ja seura on solminut molempien nuorukaisten kanssa jatkosopimuksen, joka on mallia 1 + 1 vuotta.  

Kuopiosta kotoisin oleva Heikki Korhonen oli kokoonpanossa keskeytetyn liigakauden 21 ottelussa 16 kertaa. Kentälle päästyään Korhonen taiteili kauden aikana tehot 3 + 1 = 4. Pieksämäeltä tuleva Hänninen oli kokoonpanossa 14 ottelussa, joissa syntyi tehot 2 + 0 = 2.

Molemmat vuonna 2001 syntyneet pelimiehet hankkivat futsalkannuksensa Varkaudessa Savo Futsalin (Warkaus JK:n) paidassa. Heiltä on nähty hiljattain isoja ratkaisuja, jotta panostus täysillä futsaliin onnistuu. Kumpikin on pelannut täydellä panoksella myös jalkapalloa, mutta nyt painopiste siirtyy futsaliin.

Ensi viikolla 19 vuotta täyttävä Heikki Korhonen:

"Tunnelmat ovat huikeat ja samalla vähän turhautuneet. Pääsin pelaamaan debyyttikauttani liigassa, mikä oli yksi suurista tavoitteistani heti futsaliin tutustuttuani; samalla pääsin näkemään, miten liigajoukkueessa treenaaminen ja sen ulkopuoliset asiat hoituvat. Turhauttavaa oli vain, ettei playoffeja pelattu enkä päässyt vielä kokemaan miltä ne tuntuvat".

Kesällä 19 vuotta täyttävä Eemeli Hänninen:

"Viime kausi oli ensimmäinen kausi futsal-liigassa, ja omalta kohdaltani se meni tosi hyvin. Kun jatkosopimusta tarjottiin, tiesin heti, että haluan pelata KaDyssa vielä ensi kaudellakin. Koen että tällä hetkellä Jyväskylä on paras paikka, jos haluaa kehittyä futsalissa. Muutenkin joukkueeseen pääsin sisälle todella nopeasti ja odotan ensi kautta innolla!"

Dynamon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOssi Kivipuro Kampuksen Dynamoon

Ossi Kivipuro Kampuksen Dynamoon

Kampuksen Dynamo on solminut pelaajasopimuksen 22-vuotiaan Ossi Kivipuron kanssa.

Lue lisää
Tero Intala palaa KaDyyn

Tero Intala palaa KaDyyn

MM-kisojen portteja kolkuttelevan futsalmaajoukkueen Tero Intala palaa Jyväskylään ja Kampuksen Dynamoon.

Lue lisää
Jukka Kytölä palaa Italiasta KaDyyn

Jukka Kytölä palaa Italiasta KaDyyn

Suomen tunnetuimpiin futsalpelaajiin kuuluva Jukka Kytölä palaa jyväskyläläiseen Kampuksen Dynamoon. Todellinen seuraikoni solmi KaDyn kanssa kolmen vuoden sopimuksen.

Lue lisää
Lintula ja Louste jatkavat KaDyssa

Lintula ja Louste jatkavat KaDyssa

Jyväskyläläinen Kampuksen Dynamo on tehnyt jatkosopimukset Lassi Lintulan ja Henri Lousteen kanssa. Lintulan sopimus on kaksivuotinen, Lousteen mallia 1+1.

Lue lisää
Jesse Kalliokoski jatkaa KaDyn valmentajana Vasko Vujovicin parina

Jesse Kalliokoski jatkaa KaDyn valmentajana Vasko Vujovicin parina

Kampuksen Dynamo on tehnyt jatkosopimuksen valmentaja Jesse Kalliokosken kanssa. 33-vuotias Kalliokoski täydentää päävalmentaja Vasko Vujoviæia apuvalmentajana.

Lue lisää
KaDy teki jatkosopimukset Juho Väinälän ja Jere Intalan kanssa

KaDy teki jatkosopimukset Juho Väinälän ja Jere Intalan kanssa

Miesten Futsal-Liigan Kampuksen Dynamo on solminut jatkosopimukset viime kauden alla joukkueeseen liittyneiden Juho Väinälän ja Jere Intalan kanssa.

Lue lisää