Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KaDyn kotiavaus keskiviikkona

 

KaDyn kotiavaus keskiviikkona


Kampuksen Dynamo – Sievi Futsal keskiviikkona 16.10. klo 19:00 Jyväskylän Monitoimitalolla. Otteluisäntä ja KaDyn yhteistyökumppani Jyväskylän yliopisto tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn.

Huhtikuisia mitalijuhlia seurannut puolen vuoden mittainen uuden futsalkauden odotus saa tulevana keskiviikkona päätepisteensä myös kotiotteluiden osalta, kun Kampuksen Dynamon verrattomat punamustat pojat pääsevät viimein tekemään futsalpropagandaa Monnarin tutulla parketilla kotiyleisönsä edessä. Toiminta jatkuu siitä mihin se keväällä jäi, sillä kauden ensimmäisen kotipelin vastustajaksi saapuu Dynamolle vaiherikkaassa pronssarissa tappion kärsinyt Sievi Futsal.

Ennakkoasetelmat

Sievi Futsal on Ilveksen ohella KaDy:lle sen liigavuosien varrella tutuimmaksi käynyt vastus, joten hieman perusteellisempi yhteisen historian ja Sievin nykytilanteen perkaus on paikallaan. KaDy ja Sievi ovat osuneet vastakkain pudotuspeleissä kolmena keväänä perättäin, ja jokainen näissä yhteyksissä käydystä viidestä ottelusta on päättynyt KaDy:n eduksi. Etenkin kaksi Sievin salista haettua dramaattista voittoa kuuluvat kiistatta Dynamon seurahistorian kaanoniin. Runkosarjassa onkin sitten menty tasatahtiin, sillä niin koti- ja vierasvoittoja kuin tasapelejäkin on nähty yhtäläinen määrä. Huomionarvoista on, ettei KaDy ole kyennyt voittamaan Sieviä kotikentällään runkosarjan ottelussa sitten helmikuun 2011. Nykyisestä KaDy-pelaajistosta on keskinäisissä otteluissa erityisen hyvin viihtynyt niissä muutamankin kutosen torjunut ja "Sievin-peikon" liikanimen saanut Niila-Ville Laitinen.

Sievi Futsalin kausi 2012–13 muistetaan värikkäistä ja absurdeistakin kentän ulkopuolisiin tapahtumiin liittyneistä vaiheista, joiden myötä joukkue joutui operoimaan sarjassa vuodenvaihteen jälkeen hyvinkin kapealla miehistöllä. Lopulta rivinsä järjestykseen saanut Sievi eteni siis aina neljän parhaan joukkoon, mutta kauden jälkeen futsalväen keskuudessa arvuuteltiin joukkueen tulevaisuutta pääsarjatasolla. Kun pelaajalista syksyn tullen julkistettiin, löytyi sieltä kuitenkin vanhoja tuttuja tekijänimiä, etunenässä useissa yhteyksissä liigan parhaaksi pelaajaksi luonnehdittu Radik Akhmetkhanov sekä kaudella 2011–12 läpilyöntinsä kansalliselle huipputasolle tehnyt Juho Alasuutari. Sen sijaan Sievin valmennuksesta vastaa uutena nimenä organisaation jalkapalloedustustakin luotsaava ja tarvittaessa myös pelaajan roolissa esiintyvä Jani Sarajärvi. Sarajärvi on tehtävässään päätoiminen, mikä lienee suomalaisen seurafutsalin resurssina ennennäkemätöntä. Summa summarum: Sievi on tälläkin kaudella kuumimpia mitalikandidaatteja, ja asian vakuudeksi keltapaidat pyyhkivät sarja-avauksessa SoFolla kotisalinsa lattioita numeroiden 11–2 edestä.

KaDy ei omassa avauksessaan KylVe:n vieraana voittomarginaalia vastaaviin mittoihin venyttänyt, tuomisina Toijalasta oli kuitenkin rutiininkäryisellä esityksellä ne tärkeimmät eli kolme pistettä. Kevyen yskähtelyn jälkeen Dynamo leipoi kourallisen varsin nättejä maaleja, jotka takasivat niukan, mutta varman 3–5-voiton. Avausottelussa KaDyn pöytäkirjaan merkittiin leveät 2+11 nimeä, ja Kerkko Huhtanen päässeekin puntaroimaan myös keskiviikon peluutusta useampien vaihtoehtojen näkökulmasta. Viimeisissä harjoitusotteluissa sekä liiga-avauksessa pelaavan kokoonpanon ulkopuolella olleen kapteeni "Kimble" Tolvasen saaminen riviin olisi toki Dynamo-leirin toivelistan prioriteetti numero uno.

Seuraa tätä

Pelaaja-valmentaja Kerkko Huhtasen vastuu kentän puolella on tätä nykyä edelliskauttakin isompi. Keskiviikkona Huhtasen puolustusosaamista kysytäänkin toden teolla, kun Sievin ykköstykkien elämä olisi tehtävä ikäväksi tiivistämällä toimintatila ja ratkaisuvaihtoehdot vähiin. Sunnuntaina 6.10. pelattu KylVe:n ja KaDy:n välinen ottelu oli Huhtaselle järjestyksessään sadas Futsal-Liigassa, mukaan lukien pudotuspelit. Jo vuosien ajan KaDy:n futsalkaaderin ytimeen kuulunut Huhtanen on luonnollisesti pelannut nämä kaikki Dynamon punamustien värien alla ja tekee nyt osaltaan pienen palan seurahistoriaa saapuessaan ensimmäisenä kyseisen tasaluvun rajapyykille.

Kampuksen Dynamo – Sievi Futsal keskiviikkona 16.10. klo 19:00 Jyväskylän Monitoimitalolla. Otteluisäntä ja KaDyn yhteistyökumppani Jyväskylän yliopisto tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn.

Dynamon tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle
KaDy Intalan hattutempulla voittoon PJK:sta

KaDy Intalan hattutempulla voittoon PJK:sta

Kampuksen Dynamo aloitti Pirkanmaan tuplapeliviikonlopun Pirkkalan Jalkapalloklubin vieraana.

Lue lisää
KaDy jäi pisteittä Somerolla

KaDy jäi pisteittä Somerolla

Kampuksen Dynamo matkasi sunnuntaina Somerolle kahdeksan voiton myötätuulessa. Sarjassa sijalla 7. ollut SoVo tuli otteluun kovalla sykkeellä, ja Valmir Seferi aloitti maalinteon kulmapotkusta.

Lue lisää
KaDy taisteli voiton Sievissä

KaDy taisteli voiton Sievissä

Kampuksen Dynamo haki Sievistä voiton vajaamiehisenäkin. KaDyn tuplaviikonloppu tuotti näin 5 pistettä jyväskyläläisille.

Lue lisää
KaDy voitti GFT:n jatkoajalla kotonaan

KaDy voitti GFT:n jatkoajalla kotonaan

Kampuksen Dynamo voitti jatkoajalla Golden Futsal Teamin Jyväskylässä pelatussa kovatempoisessa ottelussa. Voitto maistui jyväskyläläisille, koska GFT oli voittanut peräti kuusi viimeisintä keskinäistä liigan runkosarjaottelua.

Lue lisää
KaDy ja ToPV tasapeliin, KaDy vei voittomaalikilpailun

KaDy ja ToPV tasapeliin, KaDy vei voittomaalikilpailun

Futsalvuosi 2021 alkoi Jyväskylän Monnarilla todellisella trillerillä. Koronatilanteen vuoksi tyhjille katsomoille pelattu ottelu oli kovatempoista ja varsin kovatasoista futsalia tämän hetken kuumimpien liigajoukkueiden kesken.

Lue lisää
KaDy kukisti kotonaan PJK:n

KaDy kukisti kotonaan PJK:n

Miesten Futsal-Liigan tuplaotteluviikonlopun KaDyn osalta päätti kotiottelu Pirkkalan Jalkapalloklubia vastaan.

Lue lisää