Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JYP mukaan 2012 European Trophyyn

 

JYP mukaan 2012 European Trophyyn


Jääkiekon European Trophyssa nähdään ensi vuonna lisää suomalaisväriä, kun JYP tulee mukaan kilpailuun seitsemäntenä suomalaisjoukkueena. Muut suomalaisedustajat ovat tänäkin vuonna mukana olleet HIFK, Jokerit, KalPa, Kärpät, Tappara ja TPS. Suomen tavoin myös Ruotsi saa mukaan seitsemännen edustajansa, joka on Brynäs.

JYPille European Trophyyn osallistuminen tulee luontevana jatkona aiempien vuosien valmistautumiselle SM-liigakauteen.

- Kun meitä kysyttiin mukaan, niin kiinnostusta ilman muuta oli. Saamme European Trophyssa kovia kansainvälisiä pelejä ennen kauden pääasian eli SM-liigan alkua, JYPin hallituksen puheenjohtaja Jukka Seppänen toteaa.

- Olemme viime vuosina muutenkin pelanneet pre-seasonilla aika paljon kansainvälisiä pelejä, joten tämä tukee jo olemassa olevaa trendiä. Edessä on kovia ja kiinnostavia pelejä valmistauduttaessa seuraavaan SM-liigakauteen.

Lisää European Trophysta vuonna 2012 tiedotetaan torstaina 15.12. kahdeksan joukkueen kokoontuessa Itävaltaan tämän vuoden kilpailun lopputurnaukseen. Lopputurnauksen ottelut Wienissä ja Salzburgissa alkavat perjantaina ja suomalaisjoukkueista ainoana kahdeksan parhaan joukossa mukana on Jokerit.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää