Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pavel Skrbekin JYP-ensi-ilta perjantaina

 

Pavel Skrbekin JYP-ensi-ilta perjantaina


JYPin takalinjojen tsekkivahvistus Pavel Skrbek (195 cm/105 kg) pelaa ensimmäisen pelinsä JYP-paidassa ensi perjantaina ottelussa JYP - TPS. 33-vuotias Skrbek tekivät lokakuun alkupuolella tämän kauden kattavan pelaajasopimuksen.

- Hieno juttu, että saamme Skrbekin ensi-illan Synergia-areenan tuttuihin valoihin ja saamme vahvistettua kovalla kokemuksella takalinjojamme, sanoo JYPin päävalmentaja Jyrki Aho.

Tiistain Jokerit - JYP -ottelun kokoonpanoon JYP nostaa kaksi nuorta pelaajaa JYP-Akatemiasta. Liigadebyyttinsä pääsevät tekemään 18-vuotiaat hyökkääjä Miika Roine ja puolustaja Henri Auvinen. Roine on ollut Mestiksessä JYP-Akatemian tehokkain pelaaja: 11:ssä ottelussa hän on ampunut 6 maalia ja antanut 2 maalisyöttöä. Roine on pelannut keskimäärin 20 minuuttia joka pelissä. Samat minuutit on JYP-Akatemiassa pelannut puolustaja Henri Auvinen (188 cm/88 kg). Auvisen tehot 13:ssa ottelussa ovat 2 + 1 (+1).

- Meillä on menossa pelimme kehitysvaihe ja siihen kuuluvat myös pelaajakokeilut. JYP-Akatemia on pelannut hyvän alkusyksyn ja nuoret pelaajat ovat saanet arvokasta kokemusta miesten peleistä. Nyt on aika katsoa liigatasolla Roineen ja Auvisen otteita tiistain kamppailussa, kertoo Jyrki Aho.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää