Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hirvilaivan kurssiin muutos perjantaina

 

Hirvilaivan kurssiin muutos perjantaina


Sarjakärki Classic perjantaina Monnarin matolle

Maajoukkuevalmentaja Ray Backman tuo koiravaljakkonsa perjantai-illan huumaan Monnarin hirvikattilaan. Classic on uudella aktiivisella karvauksellaan napsinut kasapäin pisteitä alkukaudesta. Joka tuutissa mestarisuosikiksi nostettu vikkeläkinttuinen Classic family vilisee tälläkin kaudella maajoukkueesta tuttuja naamoja. Tukea maajoukkueratsuille antaa familyn erittäin hienosti organisoitu juniorimylly. Myllyn helmiä päästään myös ihailemaan perjantaina.

Hirviteatteria vai hirviöteatteria?

Lauantaina Loviisassa omiin hölmöilyihinsä kaatunut Happee janoaa takaisin voittokantaan parin ottelun tappioputken jälkeen. Alkukauden hirviteatteri muuttui Loviisassa yhdeksi illaksi Jouko Turkan hirviöteatteriksi. Nyt hirviurokset lupaavat upealle kotiyleisölleen kääntää laivan suunnan ja tavoitteena on palata voittokantaan Classicin kustannuksella. Happeen uusi motto kuuluukin Turkan sanoin: "Kun annatte nyt sortaa itseänne, niin pääsette aikanaan sortamaan toisia". Nyt on meidän vuoromme sortaa.

Tuttuja naamoja vastassa

Classicistakin löytyy maan parhaan junioriakatemian helmiä. Jami "Puudeli" Manninen ja Petri "Pasi" Hakonen pääsevät syöksymään tutulle matolle. Pojat ovat Happeen kasvatteja ja tuntevat näin ollen vastustajansa läpikotaisin. Tämä luo varmasti suurta jännitystä niin kentällä kuin katsomossakin. Myös aikoinaan Saarijärven Jamppavuoroilta lähtenyt ja Happeen junioreissa kukkaansa puhjennut Ville "Datsjuk" Matikainen siirtyi täksi kaudeksi familyn paituliin.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRoni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää