Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaguaareille kovia vahvistuksia

 

Jaguaareille kovia vahvistuksia


Jaguaarit saa kokoonpanoonsa Juhannuksen jälkeen kovan luokan vahvistuksia, kun laitahyökkääjät Tuukka Pernu ja Aki Ollenberg liittyvät jyväskyläläisten riveihin. Lisäksi Jaguaarien puolustuksen tueksi nousevat Piratesista tukimies Jari Marttinen ja takapuolustaja Pasi Viitanen.

Tuukka Pernu on kerännyt Vaahteraliigassa yli 20 kiinniottoa viimeisen viiden vuoden ajan. Jaguaarien kasvatti Pernu on edustanut kotimaassa myös Lappeenrannan Rajaritareita sekä Seinäjoki Crocodilesia. Kahtena viime kaudella hän keräsi Pohjanmaalla yhteensä 62 koppia ja teki 12 touchdownia. Pernun tehot on huomattu myös Vaahteraliigan ulkopuolella. Viime vuonna hän edusti Suomea Saksan EM-kisoissa ja pelasi lisäksi kevään italialaisessa Bolzano Giantsissa.

Aki Ollenberg taas kuuluu jyväskyläläisen jenkkifutiksen ikoneihin. Veteraanilaitahyökkääjän viime kausi oli rikkonäinen, mutta toissa vuonna kerätyt 34 koppia ja 4 touchdownia todistavat, että kunnossa ollessaan Aki on Jaguaareille todellinen vahvistus.

Pernun ja Ollenbergin liittyminen ryhmään avaavat nuorelle Santeri Supille lisää heittomahdollisuuksia ja keventävät kahteen suuntaan pelaavien Lukkes Gilganin ja James Perezin kuormitusta. Puolustus vahvistuu myös,  kun pari konkaria liittyy sen riveihin. Jari Marttinen kuului Jaguaarien ja liigan parhaimpiin taklaajiin 2000-luvun alkupuolella. Hyvin peliä lukevan Marttisen mukaantulo täydentää Jaguaarien kapeaa tukimiesosastoa. Jaguaareja ja Crocodilesia aikaisemmin edustanut Pasi Viitanen taas kuuluu Jyväskylän parhaimpiin takapuolustajiin, ja auttaa varmasti kokemuksellaan keskisuomalaisten nuorta takakenttää.

Jaguaarit kohtaa seuraavissa neljässä ottelussaan Roostersin, Butchersin, Northern Lightsin ja Trojansin. Näistä se lähtee ennakkosuosikkina kaikkia paitsi Porvoota vastaan. Haaveita pudotuspelipaikasta ei siis ole vielä kuopattu.

Jaguaarien tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Jyväskylän Seudun Jaguaarit ry - logo

Jaguaarit - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut