Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Opiskelijoiden futsalin SM-kisat käyntiin tänään

 
Opiskelijoiden futsalin SM-kisat käyntiin tänään

Vaikka Kampuksen Dynamon edustusjoukkue vastikään päättikin pitkän kaavan kautta Futsal-Liigan finaaleihin edenneen kilpailukautensa, ei seuran futsaltoiminta ole vielä jäänyt kesälomalle. Valtaosin seuran liigajoukkueen pelaajista koostuva KaDy:n opiskelijajoukkue (KaDy Students) nimittäin jatkaa kauttaan perinteikkäissä opiskelijoiden futsalin SM-kisoissa, joissa ensiesiintymisensä futsalparketeilla tekee myös seuran naisjoukkue (KaDy-Kaunottaret).

KaDy ry:n järjestämät futsalin OSM-kisat pelataan Jyväskylässä to 31.3.- la 2.4.2011, ja niissä taistellaan Suomen mestaruuden lisäksi paikasta vuoden 2012 opiskelijoiden EM-kisoihin Cordobaan, Espanjaan. OSM-kisojen järjestely-organisaatiossa toimivalla KaDy:n pelaaja-valmentaja Kerkko Huhtasella on myös selkeä näkemys siitä, mikä on saanut seuran sitoutumaan opiskelijaurheilutoimintaan:

- OSM-kisat ja etenkin niiden voittajille tarjolla olevat OEM-kisat ovat olleet loistavia tapahtumia, ja itse asiassa erinomainen keino pidentää pelaajien kilpailukautta, motivoida pelaajia kesäharjoitteluun ja saada alle laadukkaita kansainvälisen tason otteluita. Ja jos taas ajatellaan toimintaa pitkällä tähtäimellä, niin voittamalla nyt järjestettävät OSM-kisat KaDy siis luo jo perustaa vuoden 2012 kesäharjoittelulle ja näin ollen futsal-liigakaudelle 2012–2013.

Mistä sitten löytyy kadylaisten motivaatio ja energia OSM-kisojen järjestämiseen pitkän liigakauden jälkeen? Hetken harkinnan jälkeen aavistuksen romantisoidun vastauksen kysymykseen tarjoaa OSM-kisojen turnauspäällikkö Matias Juvonen:

- Rakkaudesta lajiin.

Vuoden 2011 opiskelijoiden futsalin SM-kisoissa pelataan miesten ja naisten kilpasarjojen lisäksi ensisijaisesti lajin aloittelijoille sekä kuntoilijoille tarkoitettu rentosarja. Kilpasarjojen ratkaisuottelut tullaan videoimaan ja mahdollisesti esittämään nettilähetyksinä la 2.4. klo 12.00 alkaen. Mahdollisista nettilähetyksistä tullaan vielä tiedottamaan tarkemmin OSM-kisojen verkkosivuilla ja asianmukaisilla keskustelufoorumeilla.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy kisasivustolta osoitteess
http://www.osmfutsal.net/

Dynamon tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutChampions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Kampuksen Dynamon miehet jatkavat pistejahtiaan lauantaina 11.11., kun vieraaksi Monitoimitalon ÄSSÄ-Areenalle saapuu TPK Turusta.

Lue lisää
KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

UEFA:n futsalin Mestarien Liigan peleistä Kaunasista myöhään sunnuntaina kotiutunut Kampuksen Dynamo pääsee jälleen tien päälle.

Lue lisää
KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

Kampuksen Dynamo suuntaa lauantaina vierasreissuun pääkaupunkiseudulle, jossa kohdataan espoolainen EBK.

Lue lisää
Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo otti komean voiton UEFA:n Futsalin Mestarien Liigan Main Roundilla Kaunasissa torstaina. Keskiviikon heikon avausottelun jälkeen KaDy pelasi kuin uudelleensyntyneenä ja selättä Kyproksen mestari AEL Limassolin maalein 2-7.

Lue lisää
KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDyn syyskausi Naisten Futsal-Liigassa jatkuu kotiottelulla, kun Monnarin ÄSSÄ-Areenalle saapuu hallitseva Suomen mestari HIFK.

Lue lisää
KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDyn naiset palaavat sunnuntaina Monnarin Ässä-Areenalle, jossa otetaan mittaa Ylöjärven Ilveksestä.

Lue lisää