Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Opiskelijoiden futsalin SM-kisat käyntiin tänään

 
Opiskelijoiden futsalin SM-kisat käyntiin tänään

Vaikka Kampuksen Dynamon edustusjoukkue vastikään päättikin pitkän kaavan kautta Futsal-Liigan finaaleihin edenneen kilpailukautensa, ei seuran futsaltoiminta ole vielä jäänyt kesälomalle. Valtaosin seuran liigajoukkueen pelaajista koostuva KaDy:n opiskelijajoukkue (KaDy Students) nimittäin jatkaa kauttaan perinteikkäissä opiskelijoiden futsalin SM-kisoissa, joissa ensiesiintymisensä futsalparketeilla tekee myös seuran naisjoukkue (KaDy-Kaunottaret).

KaDy ry:n järjestämät futsalin OSM-kisat pelataan Jyväskylässä to 31.3.- la 2.4.2011, ja niissä taistellaan Suomen mestaruuden lisäksi paikasta vuoden 2012 opiskelijoiden EM-kisoihin Cordobaan, Espanjaan. OSM-kisojen järjestely-organisaatiossa toimivalla KaDy:n pelaaja-valmentaja Kerkko Huhtasella on myös selkeä näkemys siitä, mikä on saanut seuran sitoutumaan opiskelijaurheilutoimintaan:

- OSM-kisat ja etenkin niiden voittajille tarjolla olevat OEM-kisat ovat olleet loistavia tapahtumia, ja itse asiassa erinomainen keino pidentää pelaajien kilpailukautta, motivoida pelaajia kesäharjoitteluun ja saada alle laadukkaita kansainvälisen tason otteluita. Ja jos taas ajatellaan toimintaa pitkällä tähtäimellä, niin voittamalla nyt järjestettävät OSM-kisat KaDy siis luo jo perustaa vuoden 2012 kesäharjoittelulle ja näin ollen futsal-liigakaudelle 2012–2013.

Mistä sitten löytyy kadylaisten motivaatio ja energia OSM-kisojen järjestämiseen pitkän liigakauden jälkeen? Hetken harkinnan jälkeen aavistuksen romantisoidun vastauksen kysymykseen tarjoaa OSM-kisojen turnauspäällikkö Matias Juvonen:

- Rakkaudesta lajiin.

Vuoden 2011 opiskelijoiden futsalin SM-kisoissa pelataan miesten ja naisten kilpasarjojen lisäksi ensisijaisesti lajin aloittelijoille sekä kuntoilijoille tarkoitettu rentosarja. Kilpasarjojen ratkaisuottelut tullaan videoimaan ja mahdollisesti esittämään nettilähetyksinä la 2.4. klo 12.00 alkaen. Mahdollisista nettilähetyksistä tullaan vielä tiedottamaan tarkemmin OSM-kisojen verkkosivuilla ja asianmukaisilla keskustelufoorumeilla.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy kisasivustolta osoitteess
http://www.osmfutsal.net/

Dynamon tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKaDy Intalan hattutempulla voittoon PJK:sta

KaDy Intalan hattutempulla voittoon PJK:sta

Kampuksen Dynamo aloitti Pirkanmaan tuplapeliviikonlopun Pirkkalan Jalkapalloklubin vieraana.

Lue lisää
KaDy jäi pisteittä Somerolla

KaDy jäi pisteittä Somerolla

Kampuksen Dynamo matkasi sunnuntaina Somerolle kahdeksan voiton myötätuulessa. Sarjassa sijalla 7. ollut SoVo tuli otteluun kovalla sykkeellä, ja Valmir Seferi aloitti maalinteon kulmapotkusta.

Lue lisää
KaDy taisteli voiton Sievissä

KaDy taisteli voiton Sievissä

Kampuksen Dynamo haki Sievistä voiton vajaamiehisenäkin. KaDyn tuplaviikonloppu tuotti näin 5 pistettä jyväskyläläisille.

Lue lisää
KaDy voitti GFT:n jatkoajalla kotonaan

KaDy voitti GFT:n jatkoajalla kotonaan

Kampuksen Dynamo voitti jatkoajalla Golden Futsal Teamin Jyväskylässä pelatussa kovatempoisessa ottelussa. Voitto maistui jyväskyläläisille, koska GFT oli voittanut peräti kuusi viimeisintä keskinäistä liigan runkosarjaottelua.

Lue lisää
KaDy ja ToPV tasapeliin, KaDy vei voittomaalikilpailun

KaDy ja ToPV tasapeliin, KaDy vei voittomaalikilpailun

Futsalvuosi 2021 alkoi Jyväskylän Monnarilla todellisella trillerillä. Koronatilanteen vuoksi tyhjille katsomoille pelattu ottelu oli kovatempoista ja varsin kovatasoista futsalia tämän hetken kuumimpien liigajoukkueiden kesken.

Lue lisää
KaDy kukisti kotonaan PJK:n

KaDy kukisti kotonaan PJK:n

Miesten Futsal-Liigan tuplaotteluviikonlopun KaDyn osalta päätti kotiottelu Pirkkalan Jalkapalloklubia vastaan.

Lue lisää