Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Huuma jatkuu - Happee-Koovee lauantaina!

 
Huuma jatkuu - Happee-Koovee lauantaina

Maailman paras Salibandyliiga jatkuu lauantaina mitä mielenkiintoisimmalla tavalla Tampereen Kooveen matkatessa Monnarille. Ottelu alkaa klo 16:00.  

Tärkeät pisteet jaossa

Hirvien mollivoittoinen alkukausi on saanut viime aikoina seurakseen hieman suloisempia säveliä. Kotona kaatui iloisesti mestarisuosikki Tapanilan Erä, tv-ottelussa Loviisa ja Seinäjoellakin taisteltiin urheasti tappiosta huolimatta. Tiistainen cup-voitto Porissa osoitti, että vireystila on säilynyt yli MM-kisojen.

Lauantain ottelusta ei panosta puutu, sillä Happeen edellä sarjataulukossa komeilee juuri FBT Pori sekä Nokian Krp, jotka ovat ne joukkueet jotka on kirittävä kiinni mikäli Playoff -haaveet halutaan Hirvikylässä pitää hengissä.

Vaarallisia ja tuttujakin miehiä vastassa

Koovee on kokenut tappioita kauden aikan ainoastaan Erälle, Classicille, Oilersille ja Happeelle. Joukkue on pelannut valmentaja Arto Riihimäen johdolla kurinalaista ja selkeää salibandya. Joukkueessa omaa useita vaarallisia maalintekijöitä kokeneen Lasse "Pöllö" Salmisen ja Veli-Matti Luukon muodossa. Luukko on ollut joukkueensa tehopyssy alkukaudella tehoin 14+7=21. Taitava Marko Lahtinen aiheuttaa usein päänvaivaa puolustajille ja sniper Ville Matikainen omaa todella vaarallisen laukauksen. Takalinjoilta löytyy lisäksi Kanadan rauhallinen maajoukkeen kapteeni Lauri Hannelius ja sentteriosastolta jyväskyläläisille tuttu herrasmies Valtteri Sainio.

Kaksi Lassea tasatahdissa

Kentällä nähdään lauantaina kaksi Lassea. 30-vuotias Salminen ja 33-vuotias Riitesuo ovat mätkineet rightin puolelta pisteitä koko uransa ajan tasatahtiin Nähtäväksi jää kumpi miehistä on tulessa lauantaina?

Lasse Salminen 261 ottelua 241+150=391
Lasse Riitesuo   253 ottelua 257+131=388

Happeen valmentaja Pasi Kotilainen uskoo omiensa taitoihin ja toivottaa kaikki salibandyn ystävät tervetulleeksi otteluun:

- Joukkue vaikuttaa nyt motivoituneelta ja parempaan suuntaan olemme menneet koko ajan. Cupissa ollaan mukana ja sarjassakin meillä on loistava mahdollisuus saavuttaa välitavoitteemme. Salibandyliiga on tällä hetkellä tasoeroiltaan pieni ja tappelu pudotuspelipaikoista tulee olemaan todella kiivas. Mukava, että saamme jo tässä vaiheessa pelata pelejä joilla todella on merkitystä. Toivottavasti kansa löytää hyvin lehtereille kannustamaan Hirviä ja seuraamaan vauhdikasta viihdettä. Uskon, että lauantaina nähdään todellinen huippuottelu. Tervetuloa!

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää