Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Harmaa marraskuu saa O2-Jyväskylän osalta todella kirkkaan käänteen, kun alkaukauden Sveitsin National League B:ssä Ticino Unihockeyn riveissä pelanneet Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen liittyvät Amppareiden riveihin ainakin loppuvuodeksi lainasopimuksilla!

Keski-Euroopan pahentunut koronatilanne johti siihen, että useassa maassa, kuten myös Sveitsissä, salibandysarjat lyötiin tauolle ainakin vuoden loppuun saakka. Näin ollen useampikin Sveitsissä pelannut suomalainen on palannut kotiin ja olemme todella iloisia, että Iiro ja Juha valitsivat Ampparit seurakseen.

Sopimukset ovat voimassa vuoden loppuun saakka, jonka jälkeen jatkoon vaikuttaa luonnollisesti päätökset Sveitsin päässä sarjojen jatkon suhteen.

27-vuotias Juha ”Tuomaksen veli” Rautiainen ei ole jyväskyläläisyleisölle lainkaan tuntematon nimi, sillä viime kaudellahan Juha nähtiin velipoikansa tavoin Happeen riveissä Salibandyliigassa. Kajaanista maailmalle ponnistanut Rautiainen on pelannut Happeen lisäksi Liigatasolla Welhoissa sekä Divarin Welhoissa ja Papasissa; kuopiolaisia hän oli nostamassa Liigaan 2016-2017 kauden päätteeksi, ja samassa joukkueessahan pelasi mm. nykyinen O2-Jyväskylän valmentaja Pauno Kajoksinen. CV on Divariin aika kovaa luettavaa; 50 Liigapeliä tehoin 14+43=57 ja 68 Divarin ottelua pörssilukemalla 34+61=95. Pudotuspeleissä Liigan puolelta löytyy kolme ottelua (0+1) ja Divarista 13 ottelua (4+10). Vahvasti ”playmakerina” profiloitunut Rautiainen oli tällä kaudella Sveitsin NLB:n pistepörssin kakkosena sarjan katkettua tehoilla 5+10=15. Ja nyt Amppareissa pääsee hän myös pelaamaan samassa joukkueessa tosiaan veljensä Tuomas Rautiaisen kanssa!

Iiro Kinnunen ei Amppariyhteisölle juuri esittelyjä tarvitse. Vuonna 1992 syntynyt hyökkääjä on pelannut Amppareiden riveissä yhteensä neljä kautta 2016-2020, yhden kauden 2-divisioonaa ja kolme kautta Divaria. Divarissa Iirolle on kertynyt kokemusta myös Blackbirdsin ja M-Teamin riveissä, ja jälki on ollut tuhoisaa joka vuosi; yhteensä tilillä 122 Divarin runkosarjan ottelua todella kovalla pistesaldolla 82+115=197. Pudotuspeleistä tilille on tullut 11 ottelua (5+7) ja ompahan Iirollakin Liigakokemusta 17 ottelun verran M-Teamin paidassa kaudella 2015-2016. O2-Jyväskylän paidassa Iiro on ylittänyt kaikilla kolmella Divarikaudellaan 40 pisteen rajan. NLB:ssä Iiro iski alkukaudesta tehot 3+1=4.

Molemmat pelimiehet ovat Divariin todella kovan tason vahvistuksia ja he pääsevät myös Amppareissa varmasti todella merkittävään rooliin!

Lähde: o2jkl.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura O2-Jyväskylä ry - logo

O2 - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRoni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää
Sveitsiläispelaaja Happeen riveihin

Sveitsiläispelaaja Happeen riveihin

Happeen historian ensimmäinen sveitsiläispelaaja on nimeltään Silvan Bolliger.

Lue lisää