Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jere Intala KaDyyn, Parente ja Radin jättävät Jyväskylän

Jere Intala KaDyyn, Parente ja Radin jättävät Jyväskylän

KaDyn uusin sopimuspelaaja on 25-vuotias tamperelaisen PP-70:n kasvatti JERE INTALA. Kuten monet futsalia seuraavat tietävät, Jere on KaDyssa kaksi Suomen mestaruutta voittaneen TERO INTALAN kaksi vuotta nuorempi pikkuveli.

Jere Intala sai futsaloppinsa PP-70:ssa, jossa hän oli mm. veljensä ja SERGEI KORSUNOVIN kanssa nostamassa joukkuetta Vitosesta Liigaan viidessä vuodessa. Intala muutti opiskelujen perässä Jyväskylään jo vuosi sitten ja siirtyy KaDyyn Lohikosken Pallokerhosta, kuten mm. MARKUS RAUTIAINEN aikanaan.

"Pitkästä loukkaantumisesta toipuneena paluu liigakentille oli jo viime vuonna tähän aikaan mietinnän alla, kun muutto Jyväskylään tuli eteen. Koin sen kuitenkin vielä silloin olevan liian aikaista. Nyt kroppa on pysynyt hyvässä kunnossa ja koin olevani valmis palaamaan liigatasolle. Huipputason valmennus ja erittäin laadukas pelaajamateriaali saivat kilpailuhenkisenä ihmisenä minut lähtemään KaDyn mukaan, kun mahdollisuus siihen avautui", Intala ruotii.

KaDyssa viime kevään ratkaisupelit sekä UEFA:n futsalin Mestarien Liigan pelit Tallinnassa pelannut portugalilaisvahvistus DAVID PARENTE ei jatka Dynamossa. Parenten seuraava osoite ei ole vielä julkista tietoa. Parentelta julkaistiin KaDyn nettisivuilla kaksi haastattelua elokuussa Mestarien Liigan pelien yhteydessä.

Myös yhden kauden KaDyssa pelannut JOONA VALKAMA, 29, jättää seuran.

Myös KaDyn serbivahvistus KRISTIJAN RADIN, 26, on jättänyt Jyväskylän. Suuressa roolissa etenkin 2018-19 mestaruuskauden runkosarjassa pelannut Radin siirtyi Kazakstaniin AFK Aktobeen, jota vastaan KaDy pelasi 2018 lokakuussa UEFA:n Mestarien Liigan Main Roundilla Kroatiassa.

"Olen iloinen, että pääsen pelaamaan yhdessä Euroopan kovimmista liigoista. Kazakstanin mestari Kairat Almaty on maailman kovimpia seurajoukkueita, heitä lähdemme haastamaan. Olen myös onnellinen siitä, että sain auttaa KaDya voittamaan toisen mestaruutensa viime vuonna", Serbian maajoukkuemies Radin kertoo.

Näin ollen KaDyn ainoaksi ulkomaalaisvahvistukseksi jää brasilialainen NEWTON JR. Joukkueen runko on tällä hetkellä pääosin suomalaisia, muissa seuroissa liigapelaajiksi kasvaneita nuorehkoja pelaajia, jotka voivat kehittyä KaDy-ympäristössä vielä suurin harppauksin.

Kesällä KaDyn treenirinkiin liittynyt maalivahti PETTERI LEHTINEN joutuu jättämään koko kilpakauden väliin vamman johdosta. Lehtinen keskittyy toistaiseksi opintoihinsa treenaamisen sijaan.

Dynamon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kampuksen Dynamo ry - logo

KaDy - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTero Intala palaa KaDyyn

Tero Intala palaa KaDyyn

MM-kisojen portteja kolkuttelevan futsalmaajoukkueen Tero Intala palaa Jyväskylään ja Kampuksen Dynamoon.

Lue lisää
Jukka Kytölä palaa Italiasta KaDyyn

Jukka Kytölä palaa Italiasta KaDyyn

Suomen tunnetuimpiin futsalpelaajiin kuuluva Jukka Kytölä palaa jyväskyläläiseen Kampuksen Dynamoon. Todellinen seuraikoni solmi KaDyn kanssa kolmen vuoden sopimuksen.

Lue lisää
Lintula ja Louste jatkavat KaDyssa

Lintula ja Louste jatkavat KaDyssa

Jyväskyläläinen Kampuksen Dynamo on tehnyt jatkosopimukset Lassi Lintulan ja Henri Lousteen kanssa. Lintulan sopimus on kaksivuotinen, Lousteen mallia 1+1.

Lue lisää
Jesse Kalliokoski jatkaa KaDyn valmentajana Vasko Vujovicin parina

Jesse Kalliokoski jatkaa KaDyn valmentajana Vasko Vujovicin parina

Kampuksen Dynamo on tehnyt jatkosopimuksen valmentaja Jesse Kalliokosken kanssa. 33-vuotias Kalliokoski täydentää päävalmentaja Vasko Vujoviæia apuvalmentajana.

Lue lisää
Korhonen ja Hänninen jatkavat Kampuksen Dynamossa

Korhonen ja Hänninen jatkavat Kampuksen Dynamossa

18-vuotiaat Heikki Korhonen ja Eemeli Hänninen debytoivat Kampuksen Dynamon liigaringissä keskeytyneellä kaudella 2019-2020, ja seura on solminut molempien nuorukaisten kanssa jatkosopimuksen, joka on mallia 1 + 1 vuotta.

Lue lisää
KaDy teki jatkosopimukset Juho Väinälän ja Jere Intalan kanssa

KaDy teki jatkosopimukset Juho Väinälän ja Jere Intalan kanssa

Miesten Futsal-Liigan Kampuksen Dynamo on solminut jatkosopimukset viime kauden alla joukkueeseen liittyneiden Juho Väinälän ja Jere Intalan kanssa.

Lue lisää