Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KaDyn kotiavaus keskiviikkona

 

KaDyn kotiavaus keskiviikkona


Kampuksen Dynamo – Sievi Futsal keskiviikkona 16.10. klo 19:00 Jyväskylän Monitoimitalolla. Otteluisäntä ja KaDyn yhteistyökumppani Jyväskylän yliopisto tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn.

Huhtikuisia mitalijuhlia seurannut puolen vuoden mittainen uuden futsalkauden odotus saa tulevana keskiviikkona päätepisteensä myös kotiotteluiden osalta, kun Kampuksen Dynamon verrattomat punamustat pojat pääsevät viimein tekemään futsalpropagandaa Monnarin tutulla parketilla kotiyleisönsä edessä. Toiminta jatkuu siitä mihin se keväällä jäi, sillä kauden ensimmäisen kotipelin vastustajaksi saapuu Dynamolle vaiherikkaassa pronssarissa tappion kärsinyt Sievi Futsal.

Ennakkoasetelmat

Sievi Futsal on Ilveksen ohella KaDy:lle sen liigavuosien varrella tutuimmaksi käynyt vastus, joten hieman perusteellisempi yhteisen historian ja Sievin nykytilanteen perkaus on paikallaan. KaDy ja Sievi ovat osuneet vastakkain pudotuspeleissä kolmena keväänä perättäin, ja jokainen näissä yhteyksissä käydystä viidestä ottelusta on päättynyt KaDy:n eduksi. Etenkin kaksi Sievin salista haettua dramaattista voittoa kuuluvat kiistatta Dynamon seurahistorian kaanoniin. Runkosarjassa onkin sitten menty tasatahtiin, sillä niin koti- ja vierasvoittoja kuin tasapelejäkin on nähty yhtäläinen määrä. Huomionarvoista on, ettei KaDy ole kyennyt voittamaan Sieviä kotikentällään runkosarjan ottelussa sitten helmikuun 2011. Nykyisestä KaDy-pelaajistosta on keskinäisissä otteluissa erityisen hyvin viihtynyt niissä muutamankin kutosen torjunut ja "Sievin-peikon" liikanimen saanut Niila-Ville Laitinen.

Sievi Futsalin kausi 2012–13 muistetaan värikkäistä ja absurdeistakin kentän ulkopuolisiin tapahtumiin liittyneistä vaiheista, joiden myötä joukkue joutui operoimaan sarjassa vuodenvaihteen jälkeen hyvinkin kapealla miehistöllä. Lopulta rivinsä järjestykseen saanut Sievi eteni siis aina neljän parhaan joukkoon, mutta kauden jälkeen futsalväen keskuudessa arvuuteltiin joukkueen tulevaisuutta pääsarjatasolla. Kun pelaajalista syksyn tullen julkistettiin, löytyi sieltä kuitenkin vanhoja tuttuja tekijänimiä, etunenässä useissa yhteyksissä liigan parhaaksi pelaajaksi luonnehdittu Radik Akhmetkhanov sekä kaudella 2011–12 läpilyöntinsä kansalliselle huipputasolle tehnyt Juho Alasuutari. Sen sijaan Sievin valmennuksesta vastaa uutena nimenä organisaation jalkapalloedustustakin luotsaava ja tarvittaessa myös pelaajan roolissa esiintyvä Jani Sarajärvi. Sarajärvi on tehtävässään päätoiminen, mikä lienee suomalaisen seurafutsalin resurssina ennennäkemätöntä. Summa summarum: Sievi on tälläkin kaudella kuumimpia mitalikandidaatteja, ja asian vakuudeksi keltapaidat pyyhkivät sarja-avauksessa SoFolla kotisalinsa lattioita numeroiden 11–2 edestä.

KaDy ei omassa avauksessaan KylVe:n vieraana voittomarginaalia vastaaviin mittoihin venyttänyt, tuomisina Toijalasta oli kuitenkin rutiininkäryisellä esityksellä ne tärkeimmät eli kolme pistettä. Kevyen yskähtelyn jälkeen Dynamo leipoi kourallisen varsin nättejä maaleja, jotka takasivat niukan, mutta varman 3–5-voiton. Avausottelussa KaDyn pöytäkirjaan merkittiin leveät 2+11 nimeä, ja Kerkko Huhtanen päässeekin puntaroimaan myös keskiviikon peluutusta useampien vaihtoehtojen näkökulmasta. Viimeisissä harjoitusotteluissa sekä liiga-avauksessa pelaavan kokoonpanon ulkopuolella olleen kapteeni "Kimble" Tolvasen saaminen riviin olisi toki Dynamo-leirin toivelistan prioriteetti numero uno.

Seuraa tätä

Pelaaja-valmentaja Kerkko Huhtasen vastuu kentän puolella on tätä nykyä edelliskauttakin isompi. Keskiviikkona Huhtasen puolustusosaamista kysytäänkin toden teolla, kun Sievin ykköstykkien elämä olisi tehtävä ikäväksi tiivistämällä toimintatila ja ratkaisuvaihtoehdot vähiin. Sunnuntaina 6.10. pelattu KylVe:n ja KaDy:n välinen ottelu oli Huhtaselle järjestyksessään sadas Futsal-Liigassa, mukaan lukien pudotuspelit. Jo vuosien ajan KaDy:n futsalkaaderin ytimeen kuulunut Huhtanen on luonnollisesti pelannut nämä kaikki Dynamon punamustien värien alla ja tekee nyt osaltaan pienen palan seurahistoriaa saapuessaan ensimmäisenä kyseisen tasaluvun rajapyykille.

Kampuksen Dynamo – Sievi Futsal keskiviikkona 16.10. klo 19:00 Jyväskylän Monitoimitalolla. Otteluisäntä ja KaDyn yhteistyökumppani Jyväskylän yliopisto tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn.

Dynamon tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle
Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Champions League -kävijä Kampuksen Dynamo kotiareenalla

Kampuksen Dynamon miehet jatkavat pistejahtiaan lauantaina 11.11., kun vieraaksi Monitoimitalon ÄSSÄ-Areenalle saapuu TPK Turusta.

Lue lisää
KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

KaDyn miehet kohti ´pohjoisen tuplaa´, lauantaina vastassa FC Kemin tähtisikermä

UEFA:n futsalin Mestarien Liigan peleistä Kaunasista myöhään sunnuntaina kotiutunut Kampuksen Dynamo pääsee jälleen tien päälle.

Lue lisää
KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

KaDy kohtaa lauantaina Espoossa EBK:n

Kampuksen Dynamo suuntaa lauantaina vierasreissuun pääkaupunkiseudulle, jossa kohdataan espoolainen EBK.

Lue lisää
Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo kaatoi AEL Limassolin 2-7, jatkopaikka on yhä mahdollinen

Kampuksen Dynamo otti komean voiton UEFA:n Futsalin Mestarien Liigan Main Roundilla Kaunasissa torstaina. Keskiviikon heikon avausottelun jälkeen KaDy pelasi kuin uudelleensyntyneenä ja selättä Kyproksen mestari AEL Limassolin maalein 2-7.

Lue lisää
KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDy kohtaa sunnuntaina ÄSSÄ-Areenalla hallitsevan mestarin, HIFK:n

KaDyn syyskausi Naisten Futsal-Liigassa jatkuu kotiottelulla, kun Monnarin ÄSSÄ-Areenalle saapuu hallitseva Suomen mestari HIFK.

Lue lisää
KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDy haastaa kotonaan pronssijoukkue YIlveksen

KaDyn naiset palaavat sunnuntaina Monnarin Ässä-Areenalle, jossa otetaan mittaa Ylöjärven Ilveksestä.

Lue lisää