Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JYPin mestaruusjuhlissa soi monipuolinen musiikki

 

JYPin mestaruusjuhlissa soi monipuolinen musiikki


JYP juhlii huomenna jääkiekon Suomen mestaruutta Jyväskylässä suuressa kansanjuhlassa. Juhla alkaa juhlaparaatilla, joka tehdään JYP-tyyliin tietenkin kahden traktorin lavalla. Joukkue kiertää ensin Kirkkopuistoa kaksi kertaa, jatkaa siitä Kauppakadun, Cygnaeuksenkadun, Yliopistonkadun, Voionmaankadun ja Ahdinkadun kautta Synergia-areenalle. Paraati alkaa klo 18.30.

Ohjelmallinen kansanjuhla alkaa Synergia-areenan edustalla klo 19.30. Juhlassa esiintyvät JYPin mestarijoukkueen lisäksi Voice of Finlandin tuore voittaja Mikko Sipola, nouseva jyväskyläläinen bändi The Rivers of  Mars, Jypinkylä-biisistään pinnalle noussut Fyysinen Preesens sekä tietenkin Poikaa saunoo -Poju ja Sakari Kuosmanen. Mestaruusjuhlan juontaa JYP-otteluiden kuuluttaja Janne Pöllänen.

- Kaikki merkit viittaavat, että perjantain juhlasta on tulossa paraatin kera melkoinen yleisömagneetti. Jos sattuu satamaan, ei haittaa, sillä suurempiakin esteitä tässä on mestaruustiellä yhdessä voitettu. Ja kukapa enää muistaa, että vuoden 2009 ikimuistettavat mestaruusjuhlat alkoivat hurjalla räntäkuurolla, kertoo JYPin markkinointijohtaja Kari Tyni.

Hippoksen alueelle on perjantai-iltana odotettavissa kaikkien aikojen yleisöryntäys, kun mestaruusjuhlan lisäksi alueella toimii myös tivoli. Tämän vuoksi juhliin ja tivoliin kannattaa ehdottomasti tulla kävellen, julkisilla kulkuneuvoilla tai taksilla, sillä pysäköintitilaa ei juurikaan ole. Ajoneuvojen kulku tivoliin on Monitoimitalon puolelta, sillä Hippoksen alueen läpikulkuliikennettä joudutaan rajoittamaan. Ihmisiltä toivotaan juhlamieltä ja urheilullisuutta liikkumisessaan.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää