Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JYPin mestaruusjuhlissa soi monipuolinen musiikki

Veikkausvinkit

 

JYPin mestaruusjuhlissa soi monipuolinen musiikki


JYP juhlii huomenna jääkiekon Suomen mestaruutta Jyväskylässä suuressa kansanjuhlassa. Juhla alkaa juhlaparaatilla, joka tehdään JYP-tyyliin tietenkin kahden traktorin lavalla. Joukkue kiertää ensin Kirkkopuistoa kaksi kertaa, jatkaa siitä Kauppakadun, Cygnaeuksenkadun, Yliopistonkadun, Voionmaankadun ja Ahdinkadun kautta Synergia-areenalle. Paraati alkaa klo 18.30.

Ohjelmallinen kansanjuhla alkaa Synergia-areenan edustalla klo 19.30. Juhlassa esiintyvät JYPin mestarijoukkueen lisäksi Voice of Finlandin tuore voittaja Mikko Sipola, nouseva jyväskyläläinen bändi The Rivers of  Mars, Jypinkylä-biisistään pinnalle noussut Fyysinen Preesens sekä tietenkin Poikaa saunoo -Poju ja Sakari Kuosmanen. Mestaruusjuhlan juontaa JYP-otteluiden kuuluttaja Janne Pöllänen.

- Kaikki merkit viittaavat, että perjantain juhlasta on tulossa paraatin kera melkoinen yleisömagneetti. Jos sattuu satamaan, ei haittaa, sillä suurempiakin esteitä tässä on mestaruustiellä yhdessä voitettu. Ja kukapa enää muistaa, että vuoden 2009 ikimuistettavat mestaruusjuhlat alkoivat hurjalla räntäkuurolla, kertoo JYPin markkinointijohtaja Kari Tyni.

Hippoksen alueelle on perjantai-iltana odotettavissa kaikkien aikojen yleisöryntäys, kun mestaruusjuhlan lisäksi alueella toimii myös tivoli. Tämän vuoksi juhliin ja tivoliin kannattaa ehdottomasti tulla kävellen, julkisilla kulkuneuvoilla tai taksilla, sillä pysäköintitilaa ei juurikaan ole. Ajoneuvojen kulku tivoliin on Monitoimitalon puolelta, sillä Hippoksen alueen läpikulkuliikennettä joudutaan rajoittamaan. Ihmisiltä toivotaan juhlamieltä ja urheilullisuutta liikkumisessaan.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRisto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

Risto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

JYP vaihtaa valmentajaa. Lauri Merikivi, 35, on vapautettu tänään päävalmentajan tehtävistä, ja tilalle astuu Risto Dufva, 55. Dufvan sopimus kestää kauden loppuun asti.

Lue lisää
Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

JYP on tehnyt jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa.

Lue lisää
Jake Newton JYPiin

Jake Newton JYPiin

JYP on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Jake Newtonin kanssa. Newton pelasi JYPissä myös kevätkauden 2018. Hän on aiemmalla Liigaurallaan edustanut myös Vaasan Sportia ja Kouvolan KooKoota.

Lue lisää
JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle

JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle

JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtarin pitkä JYP-ura päättyy tähän kauteen. Holtari on toiminut JYPissä urheilutoimenjohtajana ja pelaajakoordinaattorina kaikkiaan 14 vuotta.

Lue lisää
Miika Lahti jatkaa JYPissä

Miika Lahti jatkaa JYPissä

JYP käyttää keskushyökkääjä Miika Lahden sopimuksen sisältämän option, ja 31-vuotias Lahti jatkaa JYPissä kauden 2018 - 2019 loppuun asti. Maalivahti Pekka Tuokkolan sopimusta on jatkettu 1. joulukuuta asti.

Lue lisää
Kari Tyni JYPin vt. toimitusjohtajaksi

Kari Tyni JYPin vt. toimitusjohtajaksi

Kari Tyni toimii JYP Jyväskylä Oy:n toimitusjohtajana tämän kauden loppuun asti eli JYPin toimitusjohtaja Aku Valleniuksen sairausloman ajan.

Lue lisää