Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maanantain Pelicans-JYP -finaali näkyy Synergia-areenalla

Veikkausvinkit

 

Maanantain Pelicans-JYP -finaali näkyy Synergia-areenalla


JYP järjestää kaikille kannattajilleen ilmaisen tilaisuuden seurata maanantaina Lahdessa pelattavaa jääkiekon SM-liigan viidettä finaaliottelua Pelicans - JYP Synergia-areenan mediakuutiolta. JYP johtaa finaalisarjaa otteluvoitoin 3 - 1. Suomen mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa.

Synergia-areenan ovet avataan maanantaina 23.4. klo 17.30. Itse ottelu alkaa klo 18.30. Synergia-areenalle pääsee sisään A1 ja B1 -ovista. Synergia-areenan myyntipisteet ovat avoinna maanantai-illan tapahtumassa.

- JYP haluaa tarjota kotiin jääville kannattajilleen yhteisen jännityselämyksen senkin vuoksi, että niin moni Jyväskylän finaaliotteluihin halunnut on jäänyt ilman pääsylippua Synergia-areenan rajallisen yleisökapasiteetin vuoksi, kertoo JYPin markkinointijohtaja Kari Tyni.

Vastaava tv-pelin yleisönäytös toteutettiin keväällä 2009, kun Suomen mestaruus oli katkolla JYPille Oulussa Kärppiä vastaan neljännessä ottelussa.  Silloin Synergia-areenalla peliä katsoi JYP-hengessä noin 3000 katsojaa.

- Nytkin odotamme isoa yleisöä paikalle, sillä onhan Synergia- areenalla tarjolla vielä tavallistakin korkeampitasoisempi ottelutapahtuma, koska pelihän pelataan melkein "katonrajassa" eli tunnelma on sananmukaisesti korkealle ensi hetkistä lähtien, sanoo Tyni.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRisto Korpela JYPin toimitusjohtajaksi, Mikko Viitanen urheilutoimenjohtajaksi

Risto Korpela JYPin toimitusjohtajaksi, Mikko Viitanen urheilutoimenjohtajaksi

Risto Korpelalla on Liigassa yli 11 vuoden toimitusjohtajakokemus HPK:ssa. Lisäksi hän toiminut viisi vuotta HPK:n markkinointipäällikkönä.

Lue lisää
Miska Siikonen siirtyy JYPiin

Miska Siikonen siirtyy JYPiin

Pelicansissa tällä kaudella vahvasti esiintynyt keskushyökkääjä Miska Siikonen siirtyy JYPiin kahden vuoden sopimuksella.

Lue lisää
Pekka Tirkkonen JYPin päävalmentajaksi

Pekka Tirkkonen JYPin päävalmentajaksi

Pekka Tirkkonen on JYPin uusi päävalmentaja. JYPin ja Pekka Tirkkosen sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Risto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

Risto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

JYP vaihtaa valmentajaa. Lauri Merikivi, 35, on vapautettu tänään päävalmentajan tehtävistä, ja tilalle astuu Risto Dufva, 55. Dufvan sopimus kestää kauden loppuun asti.

Lue lisää
Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

JYP on tehnyt jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa.

Lue lisää
Jake Newton JYPiin

Jake Newton JYPiin

JYP on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Jake Newtonin kanssa. Newton pelasi JYPissä myös kevätkauden 2018. Hän on aiemmalla Liigaurallaan edustanut myös Vaasan Sportia ja Kouvolan KooKoota.

Lue lisää