Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Louhivaara ja Myllykoski jatkavat JYPissä kaksi vuotta

Veikkausvinkit

 

Louhivaara ja Myllykoski jatkavat JYPissä kaksi vuotta


Nuoret maalivahdit Perhonen ja Rajaniemi myös jatkosopimuksiin

JYP-hyökkääjä, varakapteeni Ossi Louhivaara ja maalivahti Joni Myllykoski ovat tehneet kahden vuoden jatkosopimukset JYPin kanssa. Molemmat pelaavat JYP-paidassa kevääseen 2014 asti. Lisäksi JYP on tehnyt sopimukset kahden nuoren maalivahtinsa, JYP-Akatemiassa tällä hetkellä pelaavien Samu Perhosen ja Sami Rajaniemen kanssa. Molempien sopimukset ovat 2 + 1 -vuotisia. Sopimuskauden viimeinen vuosi on seuran optiolla.

- Ossi Louhivaaran ja Joni Myllykosken jatkosopimukset takaavat meille laatua ja jatkuvuutta. Ossi Louhivaara on monipuolinen, monen roolin hyökkääjä, jonka merkitys joukkueelle on iso myös jään ulkopuolella.  Joni Myllykoski on noussut maalivahtina SM-liigaeliittiin ja on siten tärkeässä roolissa JYPin menestystavoitteiden saavuttamisessa, sanoo JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

Ossi Louhivaara, 28, pelaa JYPissä nyt kahdeksatta kauttaan. Hän on voittanut JYPissä SM-kullan ja pronssin Louhivaara on pelannut 19 A-maaottelua ja iski SM-liigassa viime kaudella 18 maalia.

Joni Myllykoskella, 27, on menossa toinen kausi JYPissä. Viime kaudella Myllykoskella oli koko SM-liigan paras torjuntaprosentti runkosarjassa 93,86. Tällä kaudella Myllykosken torjuntaprosentti on tähän mennessä 92,38. JYPin liigajoukkueen toisen maalivahdin Riku Heleniuksen sopimus kattaa myös ensi kauden, joten JYPin maalivahtitilanne tilanne tulevaa kautta varten on erinomainen.

Maalivahtipuolen jatkuvuus on myös taattu, kun Samu Perhonen ja Sami Rajaniemi jatkavat JYPissä vähintään seuraavat kaksi kautta. Perhonen on 18-vuotias ja Sami Rajaniemi 19-vuotias. Perhonen on NHL-joukkue Edmonton Oilersin varaama 194-senttinen maalivahtilupaus. Rajaniemi taas on pelannut vakuuttavia otteluja Mestiksessä JYP-Akatemiassa.

UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


OssiLouhivaara

Ossi Louhivaara

31.8.1983 Kotka
Tiedot

JoniMyllykoski

Joni Myllykoski

2.7.1984 Tornio
Tiedot


Risto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

Risto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

JYP vaihtaa valmentajaa. Lauri Merikivi, 35, on vapautettu tänään päävalmentajan tehtävistä, ja tilalle astuu Risto Dufva, 55. Dufvan sopimus kestää kauden loppuun asti.

Lue lisää
Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

JYP on tehnyt jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa.

Lue lisää
Jake Newton JYPiin

Jake Newton JYPiin

JYP on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Jake Newtonin kanssa. Newton pelasi JYPissä myös kevätkauden 2018. Hän on aiemmalla Liigaurallaan edustanut myös Vaasan Sportia ja Kouvolan KooKoota.

Lue lisää
JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle

JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle

JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtarin pitkä JYP-ura päättyy tähän kauteen. Holtari on toiminut JYPissä urheilutoimenjohtajana ja pelaajakoordinaattorina kaikkiaan 14 vuotta.

Lue lisää
Miika Lahti jatkaa JYPissä

Miika Lahti jatkaa JYPissä

JYP käyttää keskushyökkääjä Miika Lahden sopimuksen sisältämän option, ja 31-vuotias Lahti jatkaa JYPissä kauden 2018 - 2019 loppuun asti. Maalivahti Pekka Tuokkolan sopimusta on jatkettu 1. joulukuuta asti.

Lue lisää
Kari Tyni JYPin vt. toimitusjohtajaksi

Kari Tyni JYPin vt. toimitusjohtajaksi

Kari Tyni toimii JYP Jyväskylä Oy:n toimitusjohtajana tämän kauden loppuun asti eli JYPin toimitusjohtaja Aku Valleniuksen sairausloman ajan.

Lue lisää