Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Louhivaara ja Myllykoski jatkavat JYPissä kaksi vuotta

 

Louhivaara ja Myllykoski jatkavat JYPissä kaksi vuotta


Nuoret maalivahdit Perhonen ja Rajaniemi myös jatkosopimuksiin

JYP-hyökkääjä, varakapteeni Ossi Louhivaara ja maalivahti Joni Myllykoski ovat tehneet kahden vuoden jatkosopimukset JYPin kanssa. Molemmat pelaavat JYP-paidassa kevääseen 2014 asti. Lisäksi JYP on tehnyt sopimukset kahden nuoren maalivahtinsa, JYP-Akatemiassa tällä hetkellä pelaavien Samu Perhosen ja Sami Rajaniemen kanssa. Molempien sopimukset ovat 2 + 1 -vuotisia. Sopimuskauden viimeinen vuosi on seuran optiolla.

- Ossi Louhivaaran ja Joni Myllykosken jatkosopimukset takaavat meille laatua ja jatkuvuutta. Ossi Louhivaara on monipuolinen, monen roolin hyökkääjä, jonka merkitys joukkueelle on iso myös jään ulkopuolella.  Joni Myllykoski on noussut maalivahtina SM-liigaeliittiin ja on siten tärkeässä roolissa JYPin menestystavoitteiden saavuttamisessa, sanoo JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

Ossi Louhivaara, 28, pelaa JYPissä nyt kahdeksatta kauttaan. Hän on voittanut JYPissä SM-kullan ja pronssin Louhivaara on pelannut 19 A-maaottelua ja iski SM-liigassa viime kaudella 18 maalia.

Joni Myllykoskella, 27, on menossa toinen kausi JYPissä. Viime kaudella Myllykoskella oli koko SM-liigan paras torjuntaprosentti runkosarjassa 93,86. Tällä kaudella Myllykosken torjuntaprosentti on tähän mennessä 92,38. JYPin liigajoukkueen toisen maalivahdin Riku Heleniuksen sopimus kattaa myös ensi kauden, joten JYPin maalivahtitilanne tilanne tulevaa kautta varten on erinomainen.

Maalivahtipuolen jatkuvuus on myös taattu, kun Samu Perhonen ja Sami Rajaniemi jatkavat JYPissä vähintään seuraavat kaksi kautta. Perhonen on 18-vuotias ja Sami Rajaniemi 19-vuotias. Perhonen on NHL-joukkue Edmonton Oilersin varaama 194-senttinen maalivahtilupaus. Rajaniemi taas on pelannut vakuuttavia otteluja Mestiksessä JYP-Akatemiassa.

UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


OssiLouhivaara

Ossi Louhivaara

31.8.1983 Kotka
Tiedot

JoniMyllykoski

Joni Myllykoski

2.7.1984 Tornio
Tiedot


JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää