Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

JYP teki voittoa 102 000 euroa

Veikkausvinkit

 

JYP teki voittoa 102 000 euroa


Jääkiekon SM-liigassa pelaava JYP teki viime tilikaudelta 102 000 euron voiton. JYP Jyväskylä Oy:n liikevaihto oli hieman vajaat 6,7 miljoonaa euroa.

- Vaikeassa urheiluliiketoiminnassa olemme melko tyytyväisiä tulokseemme, sillä se syntyi perustoiminnallamme ilman pelaajakaupoista tulleita isoja kertaeriä, sanoo JYP Jyväskylä Oy:n toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

Viime tilikaudella JYPin liikevaihto oli peräti 7,7 miljoonaa euroa, mutta siihen sisältyi merkittäviä kertaluontoisia tuloja. JYPin mestaruuskauteen eli kauteen 2008 - 2009 verrattuna JYP Jyväskylä Oy:n liikevaihto sen sijaan kasvoi kuluneella tilikaudella 300 000 euroa.

JYP Jyväskylä Oy:n taseen loppusumma on 3,3 miljoonaa euroa. JYP on panostanut kolmen vuoden aikana merkittävästi Mestiksessä pelaavan JYP-Akatemian (D Team Jyväskylä Oy:n) toimintaan. JYP Jyväskylä on näinä vuosina antanut D Team Jyväskylä Oy:lle konserniavusta ja pääomalainaa yhteensä hieman yli 900 000 euroa.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRisto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

Risto Dufva loppukaudeksi JYPin päävalmentajaksi

JYP vaihtaa valmentajaa. Lauri Merikivi, 35, on vapautettu tänään päävalmentajan tehtävistä, ja tilalle astuu Risto Dufva, 55. Dufvan sopimus kestää kauden loppuun asti.

Lue lisää
Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

Yonkman, Laurikainen, Kalteva ja Tuppurainen JYP-jatkosopimuksiin

JYP on tehnyt jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa.

Lue lisää
Jake Newton JYPiin

Jake Newton JYPiin

JYP on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Jake Newtonin kanssa. Newton pelasi JYPissä myös kevätkauden 2018. Hän on aiemmalla Liigaurallaan edustanut myös Vaasan Sportia ja Kouvolan KooKoota.

Lue lisää
JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle

JYP hakee uutta urheilujohtajaa ensi kaudelle

JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtarin pitkä JYP-ura päättyy tähän kauteen. Holtari on toiminut JYPissä urheilutoimenjohtajana ja pelaajakoordinaattorina kaikkiaan 14 vuotta.

Lue lisää
Miika Lahti jatkaa JYPissä

Miika Lahti jatkaa JYPissä

JYP käyttää keskushyökkääjä Miika Lahden sopimuksen sisältämän option, ja 31-vuotias Lahti jatkaa JYPissä kauden 2018 - 2019 loppuun asti. Maalivahti Pekka Tuokkolan sopimusta on jatkettu 1. joulukuuta asti.

Lue lisää
Kari Tyni JYPin vt. toimitusjohtajaksi

Kari Tyni JYPin vt. toimitusjohtajaksi

Kari Tyni toimii JYP Jyväskylä Oy:n toimitusjohtajana tämän kauden loppuun asti eli JYPin toimitusjohtaja Aku Valleniuksen sairausloman ajan.

Lue lisää