Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Happee valmis uuteen harjoittelukauteen

 

Happee valmis uuteen harjoittelukauteen


Viime kaudella miesten salibandyliigan runkosarjassa kymmenenneksi sijoittunut Happee on aloittanut valmistautumisen uuteen sarjakauteen. 

Happee pääsee jatkamaan valmistautumista tulevaan sarjakauteen hyvällä mielellä, sillä joukkueen kokoonpanoon ei ole tullut suuria muutoksia. Joukkueen rungon tulee muodostamaan tutut Happeen kokeneet pelimiehet sekä viime keväänä nejännen perättäisen nuorten Suomen mestaruuden voittaneen joukkueen runkopelaajat. 

Valmennustiimissä muutoksia

Päävalmentajana jatkaa viime keväänä filosofian tohtoriksi väitellyt Seppo Pulkkinen. Kakkosvalmentajana toiminut Pasi Kotilainen suuntaa katseensa kohti uusia haasteita ja jättää hirvilauman ainakin joksikin aikaa. Hänen tilalleen tulee 402 liigaottelun kokemuksella Happee-legenda Mikko Lehto. Maalivahtivalmentajana jatkaa oman alansa huippu, Pasi Rautio. Valmennustiimiä täydennetään vielä yhdellä valmentajalla kesän aikana.

Seuraorganisaatio uudistui

Happee on rakentanut organisaatiotaan erityisesti kahden viime kauden aikana, mutta rakennustyö on vielä pahasti kesken, sillä seuran muutaman vuoden vaellus pohjamudissa jätti raskaan kuorman putsattavaksi. Seuran puheenjohtajaksi valittiin toimitusjohtaja Timo Kovala, joka toimii myös Jyväskylän yrittäjien puheenjohtajana. Hänen johdollaan Happee on aloittanut määrätietoisen taipaleen kohti valoisampaa tulevaisuutta. Markkinointiin ja tiedotukseen tulee tuomaan lisäpuhtia värikkäänä pelaajana tunnettu markkinoinnin ammattilainen Lasse Riitesuo. Hän jatkaa myös pelaajana, mikäli testitulokset osittavat riittävää kuntoa kesän lopussa. Tätä kamppailua voi seurata myös Hirvimettä-blogissa. Seuratyöntekijäksi on palkattu sekä miesten liigajoukkueen pelaaja että A-nuoret Suomen mestaruuteen valmentanut Joonas Kaasalainen.

Pelaajarinki lähes valmis

Happeen pelaajasopimusneuvotteluista on vastannut puheenjohtaja Timo Kovala. Hän on antanut kokemuksensa myös liikemaailman ammattilaisena seuran käyttöön. Hän tuo näin merkittävän lisän Happeen taustajoukkoihin.

Kovala on lähtenyt neuvotteluihin tavoitteenaan saada aikaan useampivuotisia sopimuksia, jotta Happee pääsee irti pelaajavirroista muihin seuroihin. ”Pyrimme vakiinnuttamaan joukkueen rungon useammaksi vuodeksi ja tavoitteenamme on jalostaa oman seuramme menestyneistä nuorista tulevaisuuden huippupelaajia. Tällä reseptillä  Happee vakiinnuttaa asemansa maamme kärkiseurojen joukossa ja taistelee realistisesti Suomen mestaruudesta jo lähitulevaisuudessa” jatkaa Kovala.

Neuvottelut ovat edenneet hyvin harjoitteluringissä on tällä hetkellä 23 pelaajaa. Tavoitteenamme on julkaista Happeen lopullinen joukkue heinäkuun aikana, toteaa Kovala.

”Olen tyytyväinen puheenjohtaja Timo Kovalan aktiiviseen rooliin seuran ja joukkueen kehittäjänä ja olen varma, että saamme sekä innokkaan että iskukykyisen joukkueen alkavaan  sarjaan. Nyt on tärkeää suoritustason vakiinnuttaminen, sen avulla on mahdollista päästä taistelemaan jopa  liigan kärkisijoista” toteaa päävalmentaja Seppo Pulkkinen tyytyväisenä Happeen nykytilanteesta.

Happeen tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


Happee ry - logo

Happee - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JoonasKaasalainen

Joonas Kaasalainen

26.4.1988
Tiedot

Pasi Kotilainen

Tiedot

Mikko Lehto

9.10.1976
Tiedot

SeppoPulkkinen

Seppo Pulkkinen

Tiedot

LasseRiitesuo

Lasse Riitesuo

24.7.1977
Tiedot


Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Roni Laasonen pukee Hirvipaidan ylleen myös ensi vuonna

Ensimmäistä kauttaan Jyväskylässä pelaava Roni Laasonen on solminut vuoden jatkosopimuksen Happeen kanssa.

Lue lisää
Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Iiro Kinnunen ja Juha Rautiainen Amppareihin

Kaksikko liittyy O2-Jyväskylän riveihin lainasopimuksella Sveitsistä.

Lue lisää
Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Steamersille kaksi tärkeää jatkosopimusta

Eino Heinonen ja Miika Malkamäki jatkavat Steamersin riveissä ensi kaudella.

Lue lisää
Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joni Lempinen jatkaa Amppariuraansa

Joukkueen monivuotinen kapteeni surisee Ampparipaidassa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Julius Sieppi palaa Amppareihin

Julius Sieppi palaa Amppareihin

O2-Jyväskylän Miesten Edustusjoukkue saa tulevalle kaudelle riveihinsä mieluisan paluumuuttajan, kun siviilikiireiden johdosta välivuoden pitänyt puolustaja Julius Sieppi palaa Ampparipaitaan.

Lue lisää
Happee julkaisi joukkueensa

Happee julkaisi joukkueensa

Happeen miesten liigajoukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti päättyneestä kaudesta samanlaisena. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät Sveitsistä kotiinpalaava Jonne Junkkarinen, EräViikingeistä siirtyvä hyökkääjä Roni Laasonen sekä sveitsiläishyökkääjä Silvan Bolliger.

Lue lisää