Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jatkuuko käsikirjoitus edellisten otteluiden kaltaisena

 
Jatkuuko käsikirjoitus edellisten otteluiden kaltaisena

Jukureilla on ensimmäinen mahdollisuus katkaista välieräsarja, josta ei pitänyt tulla näin yksipuolinen näytös, mitä kaksi edellistä ottelua ovat olleet. Kahden ottelun maaliero on Jukureille 13-2.

Onko D Teamin eväät syöty - vai ovatko he syöneet itse omat eväänsä?

Jukurien peli on ollut erittäin energistä ja tehokasta, tykistöä on johtanut Markku Flinckin johtama hyökkäystrio, jossa laidoilla viilettää Sami Lähteenmäki ja Tomas Jasko. Mutta perinteiseen mikkeliläiseen tyyliin ei joukkue ole täysin yhden kentän varassa. Jokaisesta ketjusta löytyy ratkaisijoita. Jukurit kääntää pelin suunnan muutamalla nopealla syötöllä käyttäen koko kentän leveyttä komeasti hyödyksi.

Hyökkäyspelin lisäksi joukkueen puolustuspeli on uomissaan. Maalinedustaa puolustetaan tiiviisti ja uhrautuvasti koko viisikolla. Maalivahtipeli toimii myös. Kai Tillanen ei hävinnyt runkosarjan aikana yhtään ottelua varsinaisella peliajalla, eikä pudotuspeleissä tunnu tahti muuttuvan. Pudotuspeleissä Tillasella on jo vyöllään neljän voitto-ottelun lisäksi kaksi nollapeliä. Teemu Seppänen on varmasti valmis näyttämään nykyvireensä näyttöpaikan saadessaan.

D Team ei ole onnistunut näyttämään ottelusarjassa vielä todellista tasoaan. Ensimmäisessä ottelussa Mikkelissä avauserässä tuli 5-0 turpaan. Ja keskiviikkona Jukurit söi lisää jyväskyläläisten maalivahti Niko Kaulion itseluottamusta. Toisessa ottelussa Kaulio yritti itse tulla pois maalilta ja olikin hetken pois. Mutta seuraavalla katkolla päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi ilmeisesti pakotti miehen takaisin. Tai siltä tilanne ainakin katsomoon näytti.

Kaulion itseluottamus ja pelihuumori on varmasti koetuksella, neljässä edellisessä ottelussa mies on päästänyt selkänsä taakse 24 maalia. Voidaankin kysyä onko Oskari Käyhköllä mitään virkaa joukkueessa? Maalivahdin vaihto on nähty monesti herätyksenä joukkueelle. Jos maalivahtipeli ei ole onnistunut jyväskyläläisillä, ei voi kenttäpelaajienkaan suoritusta kehua. Puolustuspelissä D Teamin reagointikyky on ollut monta sekuntia vastustajaa jäljessä.

Hyökkäyksiin lähdössä hyökkääjät eivät tunnu tietävän omaa tehtäväänsä, eikä kiekottomat pelaajat hae avauspaikkoja. Joukkueen parhaimmat tilanteet ovatkin syntyneet päätyyn heitetyistä kiekoista. Sopia toivoa jyväskyläläisten kannalta, että ottelusarjan pirteimmät pelaajat Kalle Mäkinen ja Yohann Auvitu saavat aktiivisuudellaan muut joukkuekaverit pelaamaan pirteästi. Paineita ei ainakaan ole.

Mestiksen (Ville Lepistö) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jukka Ahvenjärvi

Tiedot

YohannAuvitu

Yohann Auvitu

27.7.1989 Fury sur Seine, FRA
Tiedot

Niko Kaulio

24.4.1987 Jyväskylä
Tiedot

Kalle Mäkinen

9.7.1986 Jyväskylä
Tiedot


JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää