Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Löytääkö D Team eväät Jukurien nujertamiseksi

 
Löytääkö D Team eväät Jukurien nujertamiseksi

Jukurit näytti maanantaina D Teamille kaapin paikan ja maksoi kertarysäyksellä runkosarjan aikana kertyneet kalavelat. Jos runkosarjassa Jukurit ei löytänytkään keinoja D-miehistön murtamiseksi, niin joukkueiden ensimmäisessä playoff-kohtaamisessa sävelet olivat toisensuuntaiset. Jyväskyläläiset ottivat löylyä peräti lukemin 8-2.

Jatkuuko Jukurien suvereeni näytös?

Jukurit onnistui murskaamaan D Teamin, kuten SaPKo teki puolivälieräsarjan kolmannessa kohtaamisessa. SaPKoa vastaan D Team kuitenkin kokosi rivinsä seuraavaan otteluun ja otti tarvittavan voiton välieriin pääsemiseksi. Kuinka käy tällä kertaa? Saavatko jyväskyläläiset pakettinsa kasaan vai ottaako Jukurit toisen askeleen kohti finaalipelejä?

Luultavaa on, että keskiviikkona Jyväskylässä nähdään huomattavasti tiukempi kamppailu kuin maanantaina Mikkelissä. Maanantaina Jukurit pisti homman pakettiin jo ensimmäisessä erässä salama-alullaan. Viimeiset kaksi erää olivatkin sitten enemmän kosmeettista pelailua. Nyt D Teamin on oltava hereillä heti ensiminuuteilta lähtien, jos joukkue mielii tosissaan taistella voitosta.

Jukureiden tehokkaimmat pelaajat playoffeissa löytyvät tällä hetkellä joukkueen kakkosketjusta. Tomas Jasko (4+1=5) ja Sami Lähteenmäki (3+2=5) ovat molemmat keränneet viisi pistettä. Markku Flinck on ehtinyt kerätä hulppeat kymmenen (4+6=10) tehopistettä, jotka oikeuttavat koko playoffien pistepörssin kärkisijaan.

D Teamin parhaat onnistujat löytyvät sen sijaan kenties hieman yllättäen kolmos- ja nelosketjusta. Hyökkääjistä Kalle Mäkinen on napannut viisi tehopistettä (0+5=5) ja Heikki Pusa (2+2=4), sekä Miika Viinamäki (0+4=4) molemmat neljä pistettä. Myös pakin paikkaa pelannut ranskalaisvahvistus Yohann Auvitu on väläytellyt hyviä otteita ja kerännyt neljän pisteen (2+2=4) saldon.

Maalivahtien kaksinkamppailussa pidemmän korren vie tällä hetkellä Jukureiden Kai Tillanen. Miestä ei ehkä ole vielä laitettu näissä playoffeissa kunnon testiin, mutta yhtä kaikki torjuntaprosentti näyttää komeita lukemia 95,45 %. D Teamin Niko Kaulion lukemat ovat sen sijaan hieman murheellisemmat torjuntaprosentin ollessa 87,27 %. Lukemia alentavat kahdet koetut murskajaiset ensin SaPKoa ja sitten Jukureita vastaan.

Nähtäväksi jää, ketkä onnistuvat keskiviikkona. Selvää on, niin kuin tietysti aina, että voitto maistuisi molemmille joukkueille. Jos Jukurit voittaa Jyväskylässä, tarkoittaa se sitä, että otteluvoitot ovat 2-0 mikkeliläisille. Tämän jälkeen ottelusarja olisi katkolla, ja D Team olisi jokaisessa ottelussa selkä seinää vasten. Sen sijaan D Teamin voiton myötä ottelusarja olisi tasan 1-1 ja tilanne olisi taas aivan toinen.

Mestiksen (Anssi Korhonen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


YohannAuvitu

Yohann Auvitu

27.7.1989 Fury sur Seine, FRA
Tiedot

Niko Kaulio

24.4.1987 Jyväskylä
Tiedot

Kalle Mäkinen

9.7.1986 Jyväskylä
Tiedot

Heikki Pusa

3.12.1989 Käppeselkä, RUS
Tiedot

Miika Viinamäki

4.4.1990 Nurmo
Tiedot


JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää