Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tikkasella näytön paikka

 
Tikkasella näytön paikka

Jokipojat on hävinnyt neljä edellistä otteluaan viime aikoina, huolimatta valmentaja Esa Tikkasen vakuutteluista eteenpäinmenosta. Syvä pettymys kotiyleisölle oli etenkin edellinen kotipeli HeKiä vastaan, joka murskaavasti Jokipoikien 1-7 kotitappioon. Nyt vastassa on astetta kovempi D Team Jyväskylästä, joka kamppailee tällä hetkellä ihan eri sarjasijoituksista kuin Jokipojat.

Kotijoukkue Jokipojat on hävinnyt neljä edellistä peliään Sportia, KooKoota, SaPKoa sekä HeKiä vastaan. Sarjasijoitus on tällä hetkellä surkein useampaa vuoteen, eli kymmenes ja viimeiseen playoff -sijoitukseen eli kahdeksanteen paikkaan on viisi pistettä matkaa. Joukkueen on pakko ottaa päänahat myös paremman sarjasijoituksen omaavilta joukkueilta, sarjaa ei ole kuitenkaan paljon jäljellä. Viime pelissä joukkueella tuntui ontuvan lähes kaikki asiat, niin maalivahtipeli kuin ylivoimakin.

Erittäin hyvin eivät pelit myöskään D Teamilla ole menneet, viimeisin kolmen pisteen voitto sillä on juuri Jokipojista tammikuun kahdeksannelta päivältä Jyväskylästä. Joukkueen takana kolkuttelevat mm. Sport K-Laser ja LeKi ja kotiedun säilyttääkseen on jyväskyläläisten pystyttävä parantamaan reilusti otteitaan viime peleistä. Saa nähdä saako joukkueen pitkäaikainen valmentaja Jukka Ahvenjärvi luotua joukkoihinsa puhtia ennen siirtoikkunan umpetumista.

Joka tapauksessa molemmilla joukkueilla on ottelussa paljon pelissä ja virtaa ottelussa riittäneekin. Takuulla tiedossa siis yleisöön menevää kiekkoilua.

Mestiksen (Esa Räty) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jukka Ahvenjärvi

Tiedot


JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää