Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SaPKo vei pisteet Jyväskylästä

 
SaPKo vei pisteet Jyväskylästä

Lauantaina Jyväskylässä nähtiin tasainen vääntö D Teamin ja SaPKon välillä. D Team oli joukkueista se, joka antoi hieman enemmän painetta vastustajan päätyyn, mutta SaPKon maalivahti Juuso Oinonen teki kaiken tarpeellisen poimiessaan kiekkoja 97,5 prosentin varmuudella. Toisaalta D Team oli joukkueista myös se, joka sortui hieman enemmän jäähyilyyn ja ottelun voittomaali syntyikin ylivoimalla.

Jäähyjen puolesta SaPKolla olisi ollut jo avauserässä kolme mahdollisuutta mennä ottelussa johtoon, kun kotijoukkueesta ensin Riku Silvennoinen, sitten Markus Poukkula ja lopulta vielä Miika Lahti kävivät kärsimässä kaksiminuuttisen. Miika Lahti pelasi muuten nyt vasta kauden ensimmäisen kotiottelunsa, kun koko alkukausi meni loukkaantumisesta kuntoutuessa.

Toisessa erässä alkoi sitten vasta varsinaisesti tapahtua. Erä ei ehtinyt vanheta kuin 17 sekuntia, kun Jan-Mikael Järvinen mykisti jokaisen. Komea ilmaveivi yllätti niin D-vahti Niko Kaulion kuin käytännössä kaikki muutkin. Vajaa neljä minuuttia myöhemmin Järvinen oli taas asialla. Antti Jaatinen istui kaksiminuuttista pelin viivyttämisestä ja Järvinen tälläsi b-pisteeltä pelin 0-2:een.

Aiemmissakin D Teamin ja SaPKon välisissä kohtaamisissa SaPKo oli tehnyt ottelun avausmaalin. Viimeksi Jyväskylässä SaPKo johti ottelua 0-2 niin kuin nytkin. Edellisissä kohtaamisissa D Team oli kuitenkin tullut aina rinnalle ja ohi. Tällä kertaa näin ei kuitenkaan käynyt. Pekka Jormakka toi kotijoukkueelle uskoa nousuun, kun kavennusmaali syntyi vain muutama minuutti Järvisen osumasta.

Tasoitusta ei kuitenkaan kuulunut. SaPKo-vahti Oinonen piti joukkuettaan pystyssä viimeisessä erässä torjuen siinä peräti 15 laukausta. Yhteensä torjuntoja Oinoselle kertyi 39, mikä on melkoinen määrä verrattuna Niko Kaulion 22:een.

SaPKo nappasi siis arvokkaat kolme pistettä ja kasvatti näin eroa takaa tuleviin Jokipoikiin. Seuraavaksi SaPKo kohtaakin juuri Jokipojat, joten siitä ottelusta ei varmasti jännitystä puutu. D Team jäi puolestaan tästä ottelusta nollille, ja kun takaa tuleva Sport voitti oman ottelunsa, kutistui joukkueiden välinen piste-ero neljään. Sportilla on lisäksi yksi ottelu vähemmän. Sattumalta myös D Teamin seuraava vastustaja on sarjataulukossa yhden portaan alempana oleva joukkue. Eli siinä missä SaPKo kohtaa Jokipojat, asettuu D Teamin vastaan Sport.

Mestiksen (Anssi Korhonen) tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


D Team Jyväskylä Oy - logo

D Team - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AnttiJaatinen

Antti Jaatinen

24.9.1987 Mäntyharju
Tiedot

PekkaJormakka

Pekka Jormakka

14.9.1990 Jyväskylän Mlk
Tiedot

Niko Kaulio

24.4.1987 Jyväskylä
Tiedot

MarkusPoukkula

Markus Poukkula

24.9.1988 Raahe
Tiedot

Riku Silvennoinen

3.5.1984 Äänekoski
Tiedot


JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää