Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jyrki Aho jatkaa JYP-valmennuksessa

 
Jyrki Aho jatkaa JYP-valmennuksessa

Valmentaja Jyrki Aho, 36, jatkaa JYPin SM-liigajoukkueen toisena valmentajana. Ahon ja JYPin tekemä sopimus on kaksivuotinen eli kevääseen 2013 asti. Aholla on kuitenkin halutessaan myös mahdollisuus siirtyä ensi kauden jälkeen päävalmentajaksi johonkin toiseen seuraan tai valmentamaan ulkomaille.

- Jatkon ratkaisi yhteisen JYP-tekemisen tämän hetken ainutlaatuisuus. Pelaajilla, valmentajilla, seurajohdolla ja koko organisaatiolla on yhteinen tavoite, jonka eteen kaikki tekevät määrätietoisesti työtä vahvalla yhteishengellä. Isossa kuvassa täällä on sen vuoksi valmentajana hyvä olla, kertoo Aho.

Jyrki Aho on toiminut pitkään päävalmentaja Risto Dufvan aisaparina. Kaksikon taival JYPissä alkoi 2007 ja on tuottanut Suomen mestaruuden, pronssin ja kaksi runkosarjan voittoa.

Aho tuli JYPin valmennustiimiin saksalaisesta Adler Mannheimin organisaatiosta. Ennen Saksan-vuottaan Aho toimi reilut kaksi kautta Jukureiden valmennusryhmässä. Sitä ennen Aho työskenteli kolme vuotta Espoossa valmennuspäällikkönä ja juniorivalmentajana Bluesissa ja Espoon Kiekkoseurassa. Aho on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja pelasi itse aikoinaan Diskoksessa, JYPissä ja Heinolan Kiekossa.

JYPin tiedotteesta / UrheiluJyväskylä


Takaisin edelliselle sivulle


JYP Jyväskylä Oy - logo

JYP - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPan välillä pelaajaliikennettä

JYPin ja KeuPa HT:n yhteistyö tuottaa maalivahtiliikennettä molempiin suuntiin. Juuri loukkaantumisestaan toipunut Topias Leinonen on vuokralla Keuruulla perjantaihin saakka.

Lue lisää
JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP ja maalitykki sopimukseen

JYP on solminut jatkosopimuksen tämän kauden maalitykkinsä Robert Rooban kanssa. Jatkosopimus kattaa tulevan pelikauden 2021-2022.

Lue lisää
JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYPin ja Miska Siikosen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Miska Siikonen ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYPin ja Alex Lintuniemen tiet eroavat

JYP Jyväskylä Oy ja Alex Lintuniemi ovat yhteisymmärryksessä purkaneet osapuolten välisen pelaajasopimuksen, joka oli voimassa kaudelle 2021-2022 asti.

Lue lisää
Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

Dallas Starsin huippulupaus Dellandrea Hurrikaanipaitaan

NHL-seura Dallas Stars on lainannut huippulupaavan hyökkääjänsä Ty Dellandrean JYPin riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

Lue lisää
Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

Maajoukkuemiesten korvaajina kokeneita kehäkettuja ja nuorta voimaa

JYP Jyväskylä Oy on lainannut Mestis yhteistyöseura KeuPa HT:lta hyökkääjät Joonas Larinmaan, Janne Kumpulaisen, sekä Jani Siekkisen tulevan keskiviikon Porin vierasottelua varten.

Lue lisää